in , ,

Segala Tentang Jualan Sehari Terbesar 11.11 Lazada Tahun 2020

Jualan Sehari Terbesar 11.11 Lazada Mencabar Pengguna Menandingi Jaminan Harga Terendahnya dengan Jaminan Pulangan Wang 11 Kali Ganda*

Jualan Sehari Terbesar 11.11 Lazada kembali dengan ratusan jenama eksklusif yang menawarkan sehingga 70 juta barangan serta ganjaran seperti jaminan perkhidmatan penghantaran dalam tempoh 24 jam untuk 50,000 pembelian terawal

Pengguna boleh menikmati penambahbaikan yang telah dilakukan terhadap ciri-ciri Shoppertainment yang terbina di dalam aplikasi, kejutan menarik Lazada Wallet, tawaran Mesti Beli dan Chup Dulu serta banyak lagi tawaran hebat yang memberikan lebih nilai untuk wang mereka.

Lazada_D11_MY

Acara beli-belah tahunan yang paling dinanti-nantikan kini kembali apabila Lazada, platform e-Dagang terkemuka di negara ini, berjanji untuk membawakan antara tawaran jaminan harga terendah musim ini untuk rakyat Malaysia pada 11.11 ini, atau anda akan mendapat pulangan wang 11 kali ganda*.

Para pengguna boleh mendapatkan harga terendah yang tiada tandingannya daripada beratus jenama eksklusif antarabangsa dan antarabangsa HANYA di LazMall, serta diskaun sehingga 90% ke atas kira-kira 70 juta barangan, yang pasti mengujakan para pembeli.

“Susulan penambahbaikan LazMall pada September, kami berasa amat gembira kerana lebin daripada seratus jenama antarabangsa dan tempatan telah memilih Lazada sebagai rakan e-Dagang eksklusif mereka untuk 11.11 kali ini, menawarkan diskaun terhebat merangkumi pelbagai kategori dan produk bagi kehendak dan kemahuan pengguna yang amat meluas.

Ini menandakan peningkatan keyakinan terhadap platform kami, dan kami gembira kerana kami dapat membawakan antara tawaran harga terendah, ‘dijamin’ tahun ini, yang disokong dengan jaminan pulangan wang 11 kali ganda* oleh kami.

Tahun ini, terutama sekali semasa tempoh yang serba mencabar ini, kami mahu memastikan bahawa kami dapat membantu para pembeli- belah memaksimumkan ringgit mereka dan mendapatkan nilai yang terbaik untuk wang mereka,”

– CEO Lazada Malaysia, Leo Chow

Dapatkan Tawaran Harga Terendah Jenama Eksklusif di dalam Pasaran pada 11.11 ini

Para pembeli-belah boleh mendapatkan tawaran terbaik dan nilai terhebat untuk wang mereka pada 11.11 ini kerana mereka boleh:

• Memilih daripada jenama dan produk yang ditawarkan di dalam LazMall dengan harga terendah yang tiada tandingannya:

Pasar raya maya terbesar di rantau ini akan menampilkan tawaran jenama eksklusif dan diskaun sehingga 90% daripada rakan jenama kami ke atas produk seperti telefon pintar OPPO A92 8+128GB, kit percubaan Lancôme Advanced Genifique Youth Activating Serum 7ml, Dyson V8 Fluffy+, Samsung Galaxy Note 10+ dan Tefal Steam Iron Comfort Glide dan banyak lagi

Lebih daripada 40,000 barangan untuk direbut menerusi ruangan Pilihan LazMall. Dapatkan Fon Telinga Tanpa Wayar Jabra Elite, Fitbit Charge 3, Gitar Akustik Rockstar dan banyak lagi untuk RM 0.11 semasa ‘Crazy Flash Sale’, dan tawaran mengejut dengan harga terendah serta penghantaran percuma menerusi Super Show dan ‘Chief Discount Officer’ Show daripada jenama seperti L’Oreal Paris, Garnier, Carlo Rino, Family Guard, Photobook, Samsung dan Nissan

Dapatkan Tawaran Produk Teknologi terhebat dengan diskaun sehingga 50% ke atas barangan seperti telefon pintar Huawei Mate 30 8GB RAM + 128 ROM, Fon Telinga Edifier X3 True Wireless Stereo, SUUNTO 9 Baro Copper, Asus 23 Eye Care Gaming Monitor dan banyak lagi

Nikmati hidangan enak daripada Lazat dengan diskaun lebih 60% daripada pelbagai jenama. Dapatkan Baskin Robbins Single Junior Scoop untuk hanya RM2.50, beli dua mangkuk ramen daripada Ippudo dengan harga RM39.00, dan dapatkan hidangan Double Beefacon dengan Cheeseburger percuma daripada Burger King dengan harga RM11.11, dan banyak lagi tawaran menarik yang pastinya memikat selera anda

Nikmati penghantaran percuma dengan perbelanjaan minimum RM11; danTawaran ‘Jaminan Harga Terendah’ 11.11

Pada 11.11 ini, para pengguna boleh menjangkakan barangan yang dibeli di LazMall dihantar tepat pada masanya dan dalam keadaan baik menerusi Jaminan perkhidmatan penghantaran kami. 50,000 pembeli-belah juga boleh menjangkakan barangan yang dibeli dihantar dalam tempoh 24 jam di dalam usaha kami untuk memberikan pengalaman membeli-belah premium kepada para pengguna platform ini. Janji ini direalisasikan menerusi ekosistem logistik berpacukan data yang serba cekap milik Lazada dan disokong oleh Alibaba, yang memberikan 50% lebih kecekapan dari segi purata masa penghantaran di kawasan Lembah Klang, danmemastikan penghantaran yang tepat pada masanya di seluruh Malaysia.

Bersedia untuk Membeli-belah, Berhibur dan Memaksimumkan Penjimatan!

Lazada Supershow_D11

Program Shoppertainment dan permainan Lazada yang berinovatif akan terus menyediakan pengalaman membeli-belah yang menarik dan mengasyikkan di sepanjang 11.11, dengan acara LazLive yang lebih baik dan besar, kejutan LazCoin dan Lazada Wallet bagi membantu rakayat Malaysia memaksimumkan penjimatan dan mendapatkan lebih nilai untuk ringgit mereka. Di antara acara utama festival beli-belah tahunan kali ini termasuklah:

  • Lazada 11.11 Super Show kembali pada 10 November mulai 9:00 malam hingga 12:00 tengah malam, dan akan distrim secara langsung dari Axiata Arena di dalam aplikasi Lazada, TV3 dan saluran YouTube kedua-dua jenama tersebut. Super Show kali ini akan menampilkan barisan persembahan hebat daripada Yuna, Harith Zaman, Douglas Lim, di samping penampilan oleh duta-duta jenama kami seperti Ayda Jebat, Ismail Izzani, Sean Lee dan Joey Leong. Senarai jenama yang akan menyertai rancangan ini dan menampilkan tawaran terhebat masing-masing termasuklah L’Oreal Paris, Garnier, Carlo Rino, Family Guard, Photobook, Samsung dan Nissan. Penganjuran Super Show 11.11 tahun ini dijangka akan menjadi penganjuran yang terbaik setakat ini.
  • CDO Show Lazada menampilkan Ketua Pegawai Diskaun (CDO) kami iaitu Ain Edruce, yang turut kembali dengan tawaran terhangat eksklusif dengan harga yang menakjubkan ke atas pelbagai barangan dan produk terpilih. Rancangan ini akan distrimkan di dalam aplikasi Lazada, Lazada Youtube, TV3, TV3 Facebook Live dan TV9 mulai 6:00 petang hingga 8:00 malam pada 11.11.
  • Pertandingan Lazada Heartbeat Wallet akan turut menampilkan pemberian barangan dan hadiah eksklusif daripada Mastercard, Ippudo, Hotel InterContinental Kuala Lumpur dan lain-lain bernilai RM650,000 apabila anda menambah nilai dan berbelanja menggunakan Lazada Wallet mulai 1 November hingga 31 Disember 2020.
  • Keseronokan ini tidak berhenti setakat di situ sahaja, kerana pembeli-belah berpeluang untuk memenangi sebuah Nissan Almera baru dengan hanya menambah nilai ke dalam
Lazada Heartbeat Wallet_D11

Lazada Wallet mereka dari 1 hingga 10 November dan membeli apa-apa sahaja di dalam Lazada di antara 12:00 tengah malam hingga 2:00 pagi pada 11.11. Pengguna hanya perlu menunggu pengumuman pemenang semasa CDO Show pada 11 November di LazLive. Pengguna juga boleh menerima pulangan tunai segera sehingga RM30 apabila mereka menambah nilai ke dalam Lazada Wallet mereka mulai 6 November hingga 10 November.

  • Nikmati Laz Treats dengan potongan 11% ke atas perbelanjaan minimum RM499 menggunakan Lazada Wallet daripada lebih 1,000 jenama dan peniaga yang mengambil bahagian.
  • Dapatkan lebih banyak ganjaran dengan LazCoin untuk memenangi dan menebus lebih daripada 111 juta baucar menarik.Rebut peluang untuk memenangi alat pembersih Ecovacs DEEBOT OZMO 950 Robot Vacuum eksklusif untuk LazCoin, dan sertai Coins Race untuk memenangi barangan seperti OPPO A92, PerySmith Air Fryer, Sennheiser Sports Headset, Tefal Steam Iron, Thomas Sabo Charm Pendant dan banyak lagi
  • Tebus hadiah daripada Lazgames: Main permainan ‘Happy Bounce’ untuk merebut 25,000 baucar daripada L’Oreal,

Maybelline dan Garnier. Main untuk mendapatkan LazCoin dan berpeluang untuk memenangi hadiah

Main permainan ‘SharePocket’ dan kongsi dengan rakan-rakan untuk mencapai sasaran RM111 untuk memenangi ganjaran berbentuk rebat Lazada Wallet. Selain itu, ajak 11 rakan-rakan mulai 10 November hingga 11 November untuk memenangi rebat segera RM5 Lazada Wallet

• Sebagai sebahagian daripada kerjasama pertama dengan FPX Online Banking, pelanggan baru dan sedia ada boleh merebut baucar dan pulangan tunai semasa 11.11

“Selain daripada menawarkan produk pada harga diskaun yang menakjubkan, kami turut mengadakan festival beli-belah terulung menerusi ciri-ciri Shoppertainment kami yang berinovatif, yang menyasarkan untuk menghibur dan memberikan ganjaran kepada pembeli-belah dan pada masa sama, memperkasakan para peniaga sambil kita menantikan jualan terbesar tahun ini,” tambah Leo.

Pada 11.11 ini, Lazada turut menjayakan inisiatif Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR) dengan salah satu rakan jenama kami iaitu Colgate-Palmolive, untuk memberikan senyuman dan sokongan kepada mereka yang memerlukan melalui The Lost Food Project. Kerjasama ini menyasarkan untuk mendapatkan sokongan daripada 10,000 rakyat Malaysia menerusi jualan #ColgateSendASmile Bundle yang boleh didapati pada harga RM15 semasa 11.11 Flash Sale di Lazada. Setiap bundle mengandungi satu ubat gigi dan satu berus gigi Colgate bagi membantu memastikan senyuman sihat. Selepas membayar, pengguna akan menerima nota ucapan terima kasih daripada Colgate, berserta dengan baucar Lazada yang boleh digunakan mereka untuk pembelian seterusnya di dalam platform berkenaan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Jualan Sehari Terbesar 11.11 Lazada, sila layari sini ###

Lazada_D11_MY_Nissan_Banner

Helaian Fakta Jualan Sehari Terbesar 11.11 Lazada yang Tiada Tandingannya

Pra jualan dalam talian Jualan Sehari Terbesar 11.11 Lazada bermula pada 23 Oktober dan akan mencapai kemuncaknya pada 11 November 2020, membawakan pelbagai tawaran eksklusif yang tiada tandingannya untuk para pengguna seperti:

Tawaran ‘LazMall Favourite’ 11 November

Baucar Penghantaran Percuma 11 November

Tawaran Jaminan Harga Terendah 11 November

Lebih daripada 200 jenama dengan lebih 11 juta baucar untuk dikumpulkan yang merangkumi 40,000 barangan

Nikmati baucar Penghantaran Percuma merangkumi keseluruhan platform dengan perbelanjaan minimum RM11 (siapa cepat dia dapat)

Pengguna boleh menikmati tawaran jaminan harga terendah dan jaminan pulangan wang 11 kali ganda ke atas semua produk kempen 11.11 di dalam platform Lazada. Produk yang layak ialah produk yang ditandakan dengan ’11.11’ atau ‘Chup Dulu’ pada 11 November 2020

Tuntutan untuk jaminan harga terendah adalah terhad kepada 1,000 tuntutan pertama dengan maksimum tuntutan RM100 bagi setiap pengguna

Image_5

Dapatkan 100% barangan berjenama tulen, 15 hari pemulangan, jaminan penghantaran, Crazy Brand Mega Offers (12:00 tengah malam hingga 2:00 pagi) serta diskaun terbaik dan baucar besar daripada jenama antarabangsa dan tempatan yang disukai ramai seperti Abbott, Acer, Adidas, AmorePacific, Anker, Apache, Apple, Beiersdorf, Bose, Bata Corporation, CAROTE, Chemist Warehouse, Cheong Kwan Jang, Clarks, Coach, Cofoe, Converse, CR Boutique, Dyson, Dibea, Danone, DJI, ECOlux, Ecovacs, Estee Lauder, Edifier, Fonterra, FrieslandCampina, FITNESS CONCEPT, Garmin, GOQ, GroupeSeb, Hasbro, Hisense, HJAP , HP , Huawei, Ilife, JDE, KAO, Khind, Kinohimitsu, Kose, Kimberly-Clark, Lego, LG, Logitech, L’Oreal CPD, L’Oreal Luxe, Mattel, Multiple, Nestle, NeckPro, Nike, OGAWA, OPPO, Oribags, Pandora, Pensonic.os, PerySmith, Philips, PLEXTONE MALAYSIA, Puma, Razer, Realme, Reckitt Benckiser, Samsung, Senheng, Seagate, Signature Market, Siti Kadijah, Skechers, SonicGear Malaysia, Sony, Suunto, Thermaltake, Timberland, Tineco, Trapo, UGREEN, Under Armour, UniCharm, Unilever, Vinda, Vinnfier, Vtech Toys, WDC, Wyeth, Xiaomi

Crazy Flash Sale kami menawarkan hanya yang terbaik untuk anda. Nantikan barangan kesukaan anda dijual pada harga serendah RM0.11 seperti Fon Telinga Tanpa Wayar Jabra Elite, Fitbit Charge 3, HP Printer, Serum Innisfree, Blackmores Bio C, Stroller Bayi GTW, Pembersih Vakum Yeedi K700 dan banyak lagi!

Image_3

Chup Dulu

22 Oktober – 10 November

Pengguna boleh Chup Dulu mulai 22 Oktober hingga 10 November dengan membayar deposit yang tidak boleh dikembalikan melalui aplikasi Lazada dan menempah barangan pilihan mereka untuk menikmati potongan sehingga 80%!

Untuk 11.11, Lazada turut bekerjasama dengan jenama bagi memberi 20 Set Hadiah Eksklusif Edisi Terhad yang hanya boleh didapati untuk Chup Dulu. Jenama-jenama yang mengambil bahagian termasuklah MAC, Bobbi Brown, Estee Lauder, Clinique, Origins, Laneige, Innisfree, Sulwhasoo, Biotherm, L’Occitane, L’Oreal, Garnier, Lancôme, Aesop, Kose, Benefit, New Born, Hot Wheels, Barbie dan VTech. Chup Dulu sekarang sebelum 11 Nov!

Promosi Mesti Beli Lazada merupakan panduan beli-belah 11.11 paling utama untuk para pengguna mencari tawaran harga terendah wajib beli terhebat ke atas produk-produk seperti Huawei Mate 30 8GB RAM + 128 ROM, HADA LABO Hydrating Snow Dew, Timberland Men’s 6-Inch Timberland Premium Double Collar Waterproof Boots, Anting-anting HABIB Hart Diamond, Beg Kamera Coach Signature Canvas dan banyak lagi.

Image_2

Lazada Wallet

1 November – 31 Disember

Mulai 1 November hingga 31 Disember 2020, tambah nilai dan berbelanja untuk memenangi hadiah Lazada Wallet Heartbeat bernilai sehingga RM650,000 daripada Nissan, Mastercard, Photobook, OYO, Merchantrade Money, Ippudo, Viu, BookDoc, Hotel InterContinental Kuala Lumpur dan banyak lagi jenama lain.

Tambah nilai Lazada Wallet dari 6 November hingga 10 November untuk menerima pulangan tunai segera sehingga RM30. Nikmati Laz Treats dengan ptongan 11% ke atas perbelanjaan minimum RM499 menggunakan Lazada Wallet daripada lebih 1,000 jenama dan peniaga yang mengambil bahagian.

Sebagai sebahagian daripada kerjasama pertama Lazada dengan FPX Online Banking, pengguna baru dan sedia ada boleh merebut baucar dan pulangan tunai semasa 11.11.

Tawaran Kad Kredit:

Kad Kredit Lazada Citi: Potongan RM25 dengan perbelanjaanminimum RM100 (Kutip mulai 9.11 hingga 11.11 dan guna pada11.11)

Mastercard D-day: Potongan 11% dihadkan sehingga RM11tanpa perbelanjaan minimum (Kutip dan guna pada 11.11)

Mastercard Teasing: Tambah nilai dengan penjimatan pertama Mastercard dan dapatkan pulangan tunai 11% dihadkan sehingga RM11 dan tambah nilai menggunakan kad sedia ada untuk mendapatkan pulangan tunai 9% dihadkan sehingga RM9ke dalam Lazada Wallet (mulai 1.11 hingga 9.11)Nikmati tawaran enak daripada Baskin Robbins, Tealive, Burger King, Secret Recipe, Marrybrown, Hokkaido Baked Cheese Tart, Kenny Rogers Roasters, Ippudo, The Alley, Salad Atelier dan O’ BriensAbbott, Adidas, Dyson, ELC, Lancôme, L’Oreal, Garnier, Nike, OPPO, Puma, Reckitt Benckiser , Realme, Samsung, Senheng, Tefal, Xiaomi, American Tourister, Samsonite, Amore Pacific, Bose, Carlo Rino, Cheong Kwan Jang, Clarks, Drypers, Ecovacs, Fossil, Hasbro, HP, Huggies, La Roche Posay, Lego, Mamil, Maybelline, OSIM, P&G, Philips, Skechers, Unilever, Watsons, Apache, Colgate-Palmolive, Dermalogica, Edifier Malaysia, ELC, F&N, Hada Labo, Havianas, Jean Perry, Johnson & Johnson, Moony, New Balance, Nivea, Perfect Diary, Photobook, Sembonia, Sports Direct, Timberland, Universal Traveller, VTechDapatkan tawaran produk teknologi terhebat daripada OPPO, Samsung, Huawei, POCO, Edifier, SUUNTO, Aukey, Asus dan Mijia

What do you think?

74 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Netizen Naik Angin, Foto Tak Bertudung Neelofa Dimuatnaik Pelawak

Amir Hasan Lancar Single Terbaharu Berjudul iShy Ciptaan Aizat Amdan & Mel Ramlan