in

10 Iklan Ramadan-Raya Paling Popular di YouTube Malaysia

Sambil kita menutup tirai bulan Ramadan yang mulia ini untuk menyambut kedatangan Hari Raya, mari kita tonton iklan-iklan Ramadan-Raya yang paling popular dan viral di YouTube Malaysia buat masa ini, mengikut susunan abjad.

Iklan-iklan tersebut merangkumi pelbagai spektrum emosi yang dialami sepanjang tempoh tersebut – dari menahan rasa lapar dan dahaga, hinggalah ke kisah-kisah keluarga dan kemaafan yang mengharukan.

10 Iklan Ramadan-Raya Paling Popular di YouTube Malaysia

Jika iklan-iklan tersebut tidak cukup untuk membangkitkan semangat perayaan anda, nikmati iklan-iklan Ramadan-Raya berikut:

Mengenai YouTube

YouTube merupakan komuniti video dalam talian yang terpopular di dunia. Ia membolehkan berjuta-juta pengguna untuk menerokai, menonton dan berkongsi video asli yang diciptakan. YouTube menyediakan forum untuk pengguna berhubung, mendapat maklumat dan memberi inspirasi kepada pengguna lain di seluruh dunia, selain bertindak sebagai platform agihan bagi kandungan asli serta pengiklan kecil dan besar. YouTube, LLC berpengkalan di San Bruno, California dan merupakan anak syarikat Google Inc.

 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Bazar Terima Kasih & Jom Masjid 2018 Melabuhkan Tirai

Tuah Drama Nur, Nama Atiq Azman Mula Dikenali Ramai