in ,

Zahran Sahabat Mengupas Segala Perihal Covid-19

Dr. Fitri Haris kini menjadi sukarelawan Zahran Sahabat bekerjasama dengan kumpulan megaklinik zahran zahran bagi mengupas dan membahaskan secara fakta dan ilmiah mengenai segala perihal covid-19.

Program ZAHRAN SAHABAT yang di jadulakan setiap hari JUMAAT JAM 9 MALAM telah pun bersiaran sebanyak 3 episod yang membawakan tetamu-tetamu yang pakar di dalam bidang masing-masing. Di jangkakan program ini akan berlangsung sebanyak 13 episod atau lebih. Turut serta adalah selebriti terkenal tanah air bagi berkongsi pengalaman mereka dalam melawan covid-19.

Zahran Sahabat Mengupas Segala Perihal Covid-19

Setakat ini di dalam episode pertama menampilkan selebriti Datin Rebecca Islam yang mempunyai sejarah keluarga di jangkiti covid-19. Episad kedua pula menampilkan Dato’ Fizz Fairus Serta Isteri Datin Almy nadia manakala episod ketiga yang akan di adakan pada 13 ogos 2021 akan menampilkan Wawa Zainal sebagai tetamu.

Zahran yang membawa maksud keindahan adalah satu initiative bersama Dr. Fitri haris dan megaklinik zahran dalam membawa kempen kesedaran dan mengupas masalah tekanan mental di kalangan rakyat malaysia kini.

Zahran Sahabat Mengupas Segala Perihal Covid-19

Menampilkan hos tetap (Dr. Fitri haris), ketua kesihatan megaklinik zahran dr. Zafirah dan yang dihormati ketua pegawai operasi dato’ nafidz serta isteri datin ummul khairiyah program ini di adakan secara santai di platform instagram secara ‘cross live’

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Fazli Zainal | 9

Pesanan Fazli Zainal Buat Semua, Bersyukurlah dengan Segala Nikmat Allah

Siti Nordiana | 10

Kes Saman Siti Nordiana, Lima Sekawan Tidak Diwakili Peguam