in ,

Video Di Sebalik Tabir Hikayat Merong Mahawangsa

Kepada yang tak sabar nak tonton filem hebat arahan Yusry Abdul Halim dari KRU Studios, usah gusar kerana filem ini akan menemui anda tak lama je lagi. Dikatakan filem ini sangat hebat dengan menggunakan CGI yang sangat real, kostum yang dikaji dengan terperinci, gandingan pelakon yang sangat mantap semuanya dan plot cerita yang bagus.

Hikayat Merong Mahawangsa dibintangi oleh Stephen Rahman Hughes, Gavin Stenhouse, Jing Lusi, Craig Robert Fong, Eric Karl Henrik Norman, Keith Chong, Deborah Henry, Wan Hanafi Su, Dato’ Rahim Razali, Khir Rahman, Ummi Nazeera, Nell Ng, Jehan Miskin, Umi Aida, Kuswadinata, Mano Maniam, Ravi Sunderlingam dan ramai lagi.

Filem ini akan menemui penonton mulai 10 Mac 2011.

Nah korang kena tonton dulu video behind the scenes Hikayat Merong Mahawangsa. Video part 1, 2 dan 3 ini berdurasi 7-8 minit setiap part.

PART 1

PART 2

PART 3

Filem ini diterbitkan secara bersama oleh Norman Abdul Halim, Yusry Abdul Halim dan Edry Abdul Halim.

Sudah tiba masanya filem Malaysia boleh disama taraf dengan filem Hollywood, tak gitu?

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

The Wknd Sessions

Jom Sertai Pertandingan MENARI SEPERTI DynDa