in

Ucapan Mila Jirin Sempena Ulangtahun Ke-3 Budiey.com

Tinggal dua hari lagi, Budiey.com akan genap 2 tahun! Tarikh 7 Januari tahun 2010 jatuh pada hari Khamis, jadi Budiey tak dapat buat sambutan pada hari tersebut. Sebelum ini, Budiey merancang untuk buat sambutan ulangtahun pada 9 atau 16 Januari 2010 tapi memandangkan ada kerja lain, terpaksa Budiey pindahkan tarikh ke 24 Januari 2010.

Rasanya, ramai yang dah tahu, senarai untuk pembaca yang hadir sudah pun penuh. Rasanya, memang korang akan rasa hall tu akan sendat macam SARDIN kerana jumlah pembaca, selebriti dan VIP, semuanya berjumlah 90 orang! Tak boleh bayang macamana nanti. Korang kena berhimpit-himpit. Nasib baik ramai yang datang tu 80% perempuan.

Budiey terlebih dulu ingin minta maaf sekiranya ada pembaca yang rasa tak selesa nanti. Budiey juga nak minta maaf sebab terpaksa tutup permohonan dari pembaca lain yang nak join. Memang dah tak boleh ambil ramai. 90 orang tu dah kira sendat.

Sekarang, kerja-kerja Budiey mencari sponsor masih berjalan. Terbaru, Sony Music telah menyatakan persetujuan untuk menaja album CD. Seperti parti ulangtahun ke-2 tahun lepas, Suria FM juga akan menaja goodies & hadiah cabutan bertuah. MAC Cosmetics juga akan menaja 3 buah hamper untuk hadiah cabutan bertuah berupa barangan make-up. Apa yang Budiey nak korang enjoy dan happy dengan hadiah yang diberikan. Memang parti ulangtahun adalah hari di mana Budiey ingin memberikan hadiah kepada pembaca yang join. Terima kasih semua.

Kepada penaja lain yang ingin menyumbang, sila hubungi Budiey seberapa segera. Budiey masih memerlukan sumbangan dalam bentuk wang tunai, goodies dan hadiah cabutan bertuah.

Di sini, Mila juga nak ucapkan sesuatu buat semua pembaca:

 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Nash dan Betty Benafe Bercinta?

Tambah Pendapatan Sampingan Dengan Brooch Bunga Cute