in

Siapakah TOMBIRUO?

Pada bulan Oktober ini, Astro Shaw bersama Ideate Media dan Grup Buku Karangkraf akan tampil dengan filem TOMBIRUO bermula 12 October 2017 di seluruh pawagam tanah air. Filem adaptasi karya novelis thriller no.1 Malaysia iaitu Ramlee Awang Murshid ini menampilkan barisan pelakon seperti Zul Ariffin, Farid Kamil, Nabila Huda, Faizal Hussein, Farah Ahmad, Artu, Hasnul, Michael Chen, M Nasir, Marlia Musa, Fye Khusyairi, Dynaz dan adik Muhammad Al-rayyan.

Bagi menghangatkan lagi bahang kemunculan filem tersebut, Asgtro Shaw akan melancarkan rangkaian promosi filem Tombiruo termasuklah Majlis Pelancaran dan antara barisan artis yang akan turut hadir adalah Zul Ariffin, Farid Kamil, Faizal Hussein, Farah Ahmad, Artu, Hasnul, Michael Chen, Fye Khusyairi, Dynaz dan adik Muhammad Al-rayyan.

Siapakah TOMBIRUO? Sama-sama kita nantikan.

Dari Kiri, Najwa Abu Bakar, Zainir Aminullah, Ramlee Awang Murshid, Puan Firdaus Hussamuddin

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Konsert Terunggul Afgan & Ungu

Against The Current In Our Bones World Tour Live in Malaysia