in , ,

Samsung Terima Dua Anugerah Platinum & Satu Emas di Putra Brand Awards

Kemenangan konsisten Samsung di Anugerah Jenama Putra menunjukkan inovasi yang mengutamakan pengguna

Dua anugerah Platinum dan satu Emas menunjukkan bahawa Samsung adalah pilihan utama pengguna untuk peranti komunikasi, kamera dan peralatan rumah

Samsung Putra Brand Awards 2022
(Kanan) Agnes Wong, Ketua Media dan Pemasaran Digital, Samsung Malaysia Electronics

Samsung Malaysia Electronics terus memenuhi keperluan pengguna dengan inovasi terobosan dalam pengalaman mudah alih dan elektronik pengguna yang memperkayakan kehidupan seharian manusia. Komitmen syarikat untuk mengutamakan pengguna dan menjadi jenama terkemuka dalam pasaran menunjukkan kemenangan konsistennya di Anugerah Jenama Putra.

Dalam Anugerah 2022 baru-baru ini, Samsung membawa pulang dua Anugerah Platinum dalam kategori ‘Peranti Komunikasi’ dan ‘Kamera, IT dan Peralatan Pejabat & Perniagaan’, dan satu Anugerah Emas dalam kategori ‘Peralatan Peribadi, Isi Rumah & Luar’. Ini menandakan 12 tahun kemenangan Samsung untuk pelbagai kategori dalam Anugerah Jenama Putra sejak dilancarkan pada 2010.

“Selama bertahun-tahun, Samsung telah masuk ke dalam hati dan minda rakyat Malaysia, dengan peranti dan perkhidmatan yang tiada tandingan yang bergema dengan mendalam kepada pengguna kami.

Bagi mereka, Samsung bukan sekadar jenama dan organisasi, ia adalah gaya hidup. Pencapaian kami dalam pelbagai kategori di Anugerah Jenama Putra 2022 mencerminkan kehadiran jenama kami yang kukuh, dibina atas kepercayaan.

Sungguh merendah diri untuk mengetahui bahawa pengiktirafan ini datang terus daripada pengguna kami, mengukuhkan kedudukan kami sebagai pilihan pilihan mereka,”

– Elaine Soh, Ketua Pegawai Pemasaran Samsung Malaysia Electronics.

Anugerah Jenama Putra mengiktiraf jenama dalam landskap tempatan yang dipercayai oleh rakyat Malaysia melalui kajian tinjauan pengguna yang dijalankan oleh syarikat penyelidikan antarabangsa, IPSOS, menjadikannya dikenali sebagai anugerah Pilihan Rakyat.

Lebih 6,000 pengguna telah mengambil bahagian untuk menentukan jenama kegemaran Malaysia dalam pelbagai kategori, tahun ini.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sharnaaz Ahmad | 14

“Saya Bukan Samseng, Kita Fighter Untuk Diri Sendiri,” – Sharnaaz Ahmad

Ayda Jebat 2020 | 15

Tahniah! Ayda Jebat Dilantik sebagai Duta Kempen SALAM TAIWAN