in ,

Rumahtangga Penyanyi Ramlah Ram Bergolak Lagi?

Buat kali kedua rumahtangga penyanyi yang pernah meletop dengan lagu Kau Kunci Cintaku, Ramlah Ram (43 tahun) bergolak lagi. Krisis rumahtangga Ramlah Ram dengan suaminya, Kamal Roslim dikatakan tidak lagi tinggal sebumbung dan tidak sehaluan lagi selepas 8 tahun berkahwin. Mengikut sumber, Kamal (39 tahun) dikatakan menyewa sebuah rumah bujang di kondominium Pantai Hill Park, Bangsar sementara Ramlah tinggal seorang diri di Kota Kemuning, Shah Alam.

Sebab terlalu sibuk dengan karier, menjadi punca mereka jarang bertemu. Ramlah Ram menafikan isu jarang berjumpa itu sebagai punca hubungan mereka retak. Memang betul Kamal menyewa rumah bersama kawan-kawannya sebab senang untuk berulang-alik ke tempat kerja dan Ramlah mengizinkan. Kalau boleh Ramlah mahu mengelak daripada bercerai.

Kali pertama beberapa tahun lalu, rumahtangga penyanyi lagu Ketentuan ini turut dilanda gossip yang sama. Namun, kali ini krisisnya dikatakan agak serius. Namun, apabila ditanya pada Ramlah Ram, dia menafikan yang dia telah bercerai. Ramlah dan Kamal masih lagi tinggal serumah dan hidup bahagia tanpa sengketa. Ramlah terkejut dengan isu yang ditanya media tentang keretakan rumahtangganya yang sebenarnya tak pernah berlaku. Samada Ramlah menyembunyikan sesuatu dari media atau kenyataan itu keluar dari hati tulus Kak Ramlah, Budiey harap semoga rumahtangga Kak Ramlah sentiasa aman bahagia selamanya.

Sensasi Selebriti ingin mengucapkan selamat berjaya buat Ramlah Ram yang akan berentap di pentas Anugerah Juara Lagu ke 22 di Stadium Bukit Jalil pada 22 Januari ini. Lagu Dirgahayu ciptaan Hairul Anuar Harun dan lirik Eddie Hamid katanya akan dipersembahkan dengan menggunakan alat muzik tradisional dari Kelantan.

Good luck Kak Ram! Do the best!

2171878650 3503E7D1C3 | 4

[tags]ramlah ram, lagu ramlah, lyric dirgahayu, maharaja mp3 download, pemenang ajl22, keputusan ajl, ramlah bercerai, wedding selebriti, hollywood gossips, rebab, rebana[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Erra Fazira Janji Sokong Filem Hans Isaac

Dramatari Raja Bersiong di Dewan Filharmonik Petronas