in ,

Que Haidar Pelakon Malaikat Maut Raja Bling-Bling Malaysia?

Ramai betul artis kita takde duit nak beli baju sekarang ni. Mungkin diorang nak jimat duit kot. Kumpul duit untuk kawin? Tapi peminat macam Budiey ni bosan la tengok selebriti ni asyik pakai baju dengan gaya yang sama je. Tetapi ada juga yang pandai match & mix. Nasiblah, kalau cun tak pe gak. Jangan jadi macam Si Emelda Rosmila, kekasih Adlin Aman Ramli yang memang hancur dalam berfesyen gaya orang Jepun yang urban masa parti EH! tempohari. Tips Mix & Match kekadang boleh buat selebriti lebih cun. Sekali sekala pakai baju baru dengan seluar lama, kira ok lah kan. Kalau ada peminat yang perasan sangat tu.. biasalah. Ramai juga artis yang selalu apply fesyen yang sama setiap kali ada event. Asyik pakai fesyen yang sama je. Tak berapa mengancam sangatlah. Kalau boleh cuba gaya yang berbeza setiap kali berada di khalayak.

que haidar

Que Takde Que Ke?

Contoh terdekat, anak emas pada Tayangan Unggul sorang ni. Que Haidar… memang suka sangat pakai vest. Ini adalah perbandingan baju yang dipakai Que Haidar ketika menghadiri dua majlis yang berbeza. Fesyen baju yang pertama diperagakan ketika EH! 20 Yang Anggun, dan yang kedua pula ketika menghadiri majlis Malam Penghargaan Metrowealth. Walaupun baju yang dipakai berbeza dan penuh dengan bling-bling (Mr. Bling-bling), tapi konsep baju tetap sama. Vest. Gelaran Que Vest Bling-Bling boleh diberikan pada beliau. (Clap… tepuk-tepuk la sikit) Cuma, ditakuti, ada peminat ingat Que tak pandai berfesyen atau yang lebih teruk, ada yang ingat, Que pakai baju sama dalam dua majlis berbeza. Ala-ala recycle (Fikir dulu sebelum buang?). Jadi, bila orang glamour ni, kena pandai tukar fesyen, baru selebriti namanya.

[tags]que haidar, filem anak halal ulasan, tips mix & match, petua pilih baju raya, aidiladha mms, sms greeting raya haji, new year celebration, kalendar 2008, recycle, bling-bling, film james bond, gitu-gitu apek, jadual selebriti gempak astro disember, angah, dekorasi tips, t magazines, myspace que haidar, malaikat maut, novel cinta rahsia, parti bogel, blog sukan, sports, pesta seks kl, realiti 8tv drama, ashraf sinclair bunga citra kahwin, wedding ashraf sinclair, pop group, william hung, luna maya bogel pic, nicol ann david, laporan sukan sea thailand[/tags]

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Teater Kanak-Kanak Aladdin Faizal Ismail & Erma Fatima di IB

Tom Cruise GAY!