in

Perkahwinan Along Raja Lawak dan Zila Seeron Pecah Rekod

Mungkin bulan Januari dah jadi musim artis berkahwin. Pelakon filem Adnan Semp-it, Along Raja Lawak akan berkahwin dengan tunangnya yang juga seorang penyanyi, Zila Seeron pada 23 Januari 2010.

Jumlah wang hantaran dirahsiakan.

Along dan Zila akan pecah rekod di mana mereka adalah artis pertama bersanding di shopping mall di Plaza Angsana, Johor Bahru. Majlis resepsi ke-3 ini dibuat sempena dengan Wedding Festival dan ditaja oleh Butik Juzzarith. Senang sikit peminat nak tengok.

zila seeron along raja lawak kahwin

Kini, Along dan Zila sedang sibuk buat persiapan termasuklah menghantar kad jemputan. Warna tema mereka hijau dan hitam.

Majlis perkahwinan dan majlis resepsi akan diadakan di rumah Zila. Manakala majlis resepsi sebelah lelaki akan diadakan pada 14 Februari di Johor Bahru.

Semoga semuanya berjalan lancar dan yang penting selamat dilangsungkan.

Budiey: Pada jam 2 petang ini, Budiey dan para pembaca budiey.com akan menonton filem Sherlock Holmes bersama-sama di Movie Day Out – Sensasi Selebriti. Kepada pembaca yang dah mendaftarkan nama, kita jumpa di sana ya! Selepas Movie Day Out, Budiey akan ke Anugerah Juara Lagu ke-24. Agak-agaklah, siapa ye yang akan menang? Korang rasa?

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Faizal Yusop Bekas Suami Siti Nordiana Kahwin Hari Ini

Gambar Sasha Bashir, Anne, Stacy & Michelle Wee di AJL24