in ,

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Menonton HITMAN: AGENT 47

Nah! Ini adalah hadiah Budiey istimewa buat semua Budieyators, pembaca setia & selebriti yang melayari blog ini!

Anda nak menghadiri Tayangan Premiere HITMAN: AGENT 47 – Budiey.com bersama beberapa orang selebriti dan artis terkenal yang dijemput khas? Kalau anda boleh hadir, inilah satu-satunya peluang anda untuk menjadi antara penonton pertama menyaksikan filem penyiasatan yang penuh dengan aksi pertempuran dan suspen yang pastinya banyak sekali kejutan ni. Sebanyak 200 tempat duduk disediakan untuk anda semua. Mesti meriahkan menonton filem ni ramai-ramai, kan? Haa, barulah happening.

Filem aksi HITMAN: AGENT 47 lakonan Rupert Friend, Zachary Quinto ini akan menemui penonton di seluruh pawagam di Malaysia mulai 20 Ogos 2015.

Hitman: Agent 47 (Fox)

Sinopsis Filem HITMAN: AGENT 47:

HITMAN: AGENT 47 (FOX)
Local Release: 20th August 2015

Director: Aleksander Bach
Written by: TBD
Producers: Chuck Gordon, Alex Young, Adrian Askeriah
Cast: Rupert Friend, Zachary Quinto, Ciaran Hinds, Thomas Kretschnmann, Hannah Ware
Genre: Action / Adventure

Running Time:
Rating:
Official Site:
20th Century Fox Official FB Page: www.facebook.com/foxmovies.my
Fox Malaysia’s YouTube Channel: https://www.youtube.com/user/FoxMalaysia
Trailer (YouTube): http://youtu.be/y5UNBPjc-WE

Plot outline:
HITMAN: AGENT 47 centers on an elite assassin who was genetically engineered from conception to be the perfect killing machine, and is known only by the last two digits on the barcode tattooed on the back of his neck. He is the culmination of decades of research – and forty-six earlier Agent clones — endowing him with unprecedented strength, speed, stamina and intelligence. His latest target is a mega-corporation that plans to unlock the secret of Agent 47’s past to create an army of killers whose powers surpass even his own. Teaming up with a young woman who may hold the secret to overcoming their powerful and clandestine enemies, 47 confronts stunning revelations about his own origins and squares off in an epic battle with his deadliest foe.

Hitman: Agent 47 (Fox)

Peraduan Tayangan Premiere Filem HITMAN: AGENT 47

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 200 pass tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

18 Ogos 2015 (Hari Selasa)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

8.45 malam

Tempat:

GSC Cinemas 1Utama, Bandar Utama

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere HITMAN: AGENT 47 – Budiey.com di GSC Cinemas 1Utama, Bandar Utama. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  Anda perlu menjadi followers Budiey di media sosial. Sila ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/foxmovies.my & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #HitmanAgent47 kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua watak utama dalam filem HITMAN: AGENT 47 

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere HITMAN: AGENT 47 – Sensasi Selebriti kerana… (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Tayangan Premiere HITMAN: AGENT 47 – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

17 Ogos 2015 (Hari Isnin)

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Twentieth Century Fox Film dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 20 Ogos 2015.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/foxmovies.my dan langgan / subscribe Youtube Channel Fox Malaysia : www.youtube.com/FoxMalaysia

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Menonton Hitman: Agent 47

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Menonton Hitman: Agent 47

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Menonton Hitman: Agent 47

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Menonton Hitman: Agent 47

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Jom Menonton Filem FANTASTIC FOUR

Eksklusif Video Dato’ Siti Nurhaliza Nyanyi Lagu Tamil Ciptaan A.R Rahman