in , ,

Peraduan Premiere With Budiey – Filem GOOSEBUMPS

Hello semua pembaca Budiey.com, filem GOOSEBUMPS akan menemui penonton tidak lama lagi. Jadi, Budiey kira ramai peminat filem ini mahu menonton kisah menarik kali ini. Dengan itu, Budiey dengan kerjasama Sony Pictures Malaysia mahu mengajak anda menghadiri Tayangan Premiere Filem GOOSEBUMPS yang akan diadakan di TGV Sunway Pyramid pada 12 Oktober 2015.

Kepada yang nak tonton filem ini, anda juga boleh menonton filem ini yang akan berada di pawagam mulai 14 Oktober 2015.

Poster Filem GOOSEBUMPS

Sinopsis Goosebumps

Upset about moving from a big city to a small town, teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) finds a silver lining when he meets the beautiful girl, Hannah (Odeya Rush), living right next door, and makes a quick friend in Champ (Ryan Lee).

But every silver lining has a cloud, and Zach’s comes when he learns that Hannah’s mysterious dad is in fact R.L. Stine (Jack Black), the author of the bestselling Goosebumps series.

As Zach starts learning about the strange family next door, he soon discovers that Stine holds a dangerous secret: the creatures that his stories made famous are real, and Stine protects his readers by keeping them locked up in their books.

When Stine’s creations are unintentionally released from their manuscripts, Zach’s life takes a turn for the weird. In a crazy night of adventure, it’s up to Zach, Hannah, Champ, and Stine to team up and get all of these figments of Stine’s imagination – including Slappy the Dummy, the girl with the haunted mask, the gnomes and many more – back in the books where they belong to save the town.

Directed by:
Rob Letterman

Screenplay by:
Darren Lemke and Mike White

Story by:
Scott Alexander & Larry Karaszewski and Darren Lemke

Based on the Goosebumps Book series:
Published by Scholastic and written by R.L. Stine

Produced by:
Deborah Forte Neal H. Moritz

Executive Producers:
Bill Bannerman
Tania Landau
Ben Waisbren

Cast:
Jack Black
Dylan Minnette
Odeya Rush
Amy Ryan
Ryan Lee
Jillian Bell

Peraduan Premiere With Budiey – Filem GOOSEBUMPS

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 93 keping tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

12 Oktober 2015

Masa Pendaftaran:

8 malam

Tayangan Filem:

8.45 malam

Tempat:

TGV Sunway Pyramid

Anda ingin hadir? Senang sahaja.

Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere GOOSEBUMPS – Budiey.com di TGV Sunway Pyramid. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Pemenang dipilih berdasarkan slogan PALING KREATIF : Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menang hadiah dan seterusnya dapat menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan pengarah filem GOOSEBUMPS

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Premiere filem GOOSEBUMPS kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

dengan tajuk email: Peraduan Menangi Merchandise Filem GOOSEBUMPS

Tarikh tutup peraduan:

11 Oktober 2015

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Sony Pictures (Malaysia) dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup menyeramkan jiwa ini mulai 14 Oktober 2015.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel Sony Pictures : www.youtube.com/SonyPicturesMalaysia

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Filem GOOSEBUMPS

Filem GOOSEBUMPS

Filem GOOSEBUMPS

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Xpax Fantasy Fest 2015

Hotel Review Crowne Plaza Nagoya, Jepun