in

Nur Fathia Dedah Rahsia Rambut Sihat

Ramai yang bertanya, apakah rahsia dan tips rambut sihat bersinar pelakon Nur Fathia. Pada petang tadi, Budiey telah menghadiri satu sesi bersama media dan Nur Fathia di mana beliau telah mendedahkan rahsia rambut yang cantik menawan.

Kalau korang sedar, selama sebulan lebih dah Nur Fathia duk berkongsi bersama pengikutnya di Twitter & Instagram tentang pratonton ringkas misinya untuk memberikan rambutnya Peluang Untuk Bersinar dengan hashtag #ChanceToShine.

Selama seminggu menggunakan rangkaian syampu Pantene Pro V dengan Teknologi Penghalang Kerosakan Keratin. Sepanjang misi setiap minggu, Nur Fathia berkongsi perkembangannya bersama peminat selain mempamerkan beberapa gambar dan manfaat serta faedahnya keberkesanan menggunakan syampu Pantene Pro V.

Menurut Nur Fathia, misi #ChanceToShine adalah untuk memulihkan rambutnya yang selalu rosak dan tak bermaya. Ini untuk memdapatkan rambut yang cantik dan bersinar dan ternyata pada hari ini, Fathia berjaya mengembalikan semula kecantikan asli rambutnya.

Masalah rambut kusam dan tidak bermaya adalah sesuatu yang menakutkan oleh sesiapa sahaja dan sekarang ini ia dapat dipulihkan dengan hanya bersyampoo.

Dalam perkembangan lain, Nur Fathia kini sedang sibuk berlakon dalam sebuah drama dan menjalani pengambaran di Instanbul. Walaupun sibuk, ternyata Fathia tidak memandang remeh untuk menjaga kecantikan rambut. Fathia balik sekejap sahaja dan akan terbang semula ke Istanbul pada malam ini. Wow… nampaknya, Fathia dan Aiman Hakim Ridza sama-sama laris ye. Eh?

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Anuar Zain Cari Peminat Setia Makan Angin di Jordan?

Anuar Zain Ajak Peminat Melancong Ke Jordan