in

Konsert Idris Saidi & Orkestra Simfoni Kebangsaan di Istana Budaya

Istana Budaya dan DW Rhapazody Sdn. Bhd. dengan bangganya akan mempersembahkan ‘KONSERT IDRIS SARDI’ bersama ORKESTRA SIMFONI KEBANGSAAN (OSK) pada 19 – 20 April 2008, 8.30 malam.

Nikmati gesekan viola dengan alunan syahdu daripada maestro muzik terkenal Indonesia, Idris Sardi yang akan berkumandang di Panggung Sari, Istana Budaya dengan penampilan istimewa dalam konsert pertama beliau di Malaysia setelah 10 tahun menyepi.
 
Konsert di bawah pimpinan Konduktor OSK Mustafa Fuzer Nawi ini turut menampilkan MOHRAM, gabungan Muhardiman Ismail – komposer dan pemain seruling bersama Abd. Ramli Ab Hamid – pemain perkusi.

[tags]konsert idris saidi, how to play violin, pemain biola, Orkestra Simfoni Kebangsaan, osk, DW Rhapazody, mohram, lagu mohram terbaru, Muhardiman Ismail, gambar panggung sari, ramli hamid[/tags]

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Teater Muzikal Sirah Junjungan: Berat Tetapi Mengesankan

Secretaries Week Luncheon: Zahid, Mawi, Faizal, Mila & Anita Sarawak