in

Konsert Idris Saidi & Orkestra Simfoni Kebangsaan di Istana Budaya

Istana Budaya dan DW Rhapazody Sdn. Bhd. dengan bangganya akan mempersembahkan ‘KONSERT IDRIS SARDI’ bersama ORKESTRA SIMFONI KEBANGSAAN (OSK) pada 19 – 20 April 2008, 8.30 malam.

Nikmati gesekan viola dengan alunan syahdu daripada maestro muzik terkenal Indonesia, Idris Sardi yang akan berkumandang di Panggung Sari, Istana Budaya dengan penampilan istimewa dalam konsert pertama beliau di Malaysia setelah 10 tahun menyepi.
 
Konsert di bawah pimpinan Konduktor OSK Mustafa Fuzer Nawi ini turut menampilkan MOHRAM, gabungan Muhardiman Ismail – komposer dan pemain seruling bersama Abd. Ramli Ab Hamid – pemain perkusi.

[tags]konsert idris saidi, how to play violin, pemain biola, Orkestra Simfoni Kebangsaan, osk, DW Rhapazody, mohram, lagu mohram terbaru, Muhardiman Ismail, gambar panggung sari, ramli hamid[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Teater Muzikal Sirah Junjungan: Berat Tetapi Mengesankan

Secretaries Week Luncheon: Zahid, Mawi, Faizal, Mila & Anita Sarawak