in , ,

Jawapan Trivia: Pasangan Romantis Iqram Dinzly & Fouziah Gous

Jawapan kepada trivia Pasangan Mana Ni… Iqram Dinzly & Fouziah Gous. Diorang memang kawan baik. Eloklah, asalkan jangan gaduh-gaduh. Sharing is caring. Biasanya kalau kawan baik nih, bila bergaduh, cerai berai, susah nak jadi kawan balik. Macam kes, Intan Ladyana dan Kevin Zahri. Isunya, Kevin Zahri macam tak anggap Intan kawan dia lagi. Bila putus, putus terus. Tutup buku. Tapi ada masa calling jugak la bertanya khabar. Setakat itu ajelah.

Hakikatnya, Iqram Dinzly memang cinta dan sayangkan Fauziah Gous sebagai teman biasa. Kawan seperjuangan dalam bidang lakonan. Kata Iqram, kalau tidak cinta dan sayangkan Fauziah Gous, masakan dia boleh berkawan lama dengannya.

“Tolong lipat lengan baju je, takde apalah..”

Uik, kantoi…

Sporting betul Iqram… rileks jek.

Kalau free, Jemput datang ke Kelantan bulan depan…

9 Comments

Leave a Reply
  1. erm sy ske tengok fauziah gous ni ngan iqram menmang sesuai sy tau ar di sebalik sume ni mesti de something yg dorang sorokkan pnye kan………………………………………………………………

  2. akak ngan abg nie same2 padn x slh kalo ske sme ske,lgi pun aka ngan abg kan blum kahwin lgi,sye ske tgk abg ngan akak arap2 la abg ngan akak qapel……:)

  3. semoga iqram dan fauziah terus berjaya dalam kerjaya masing2,dan cepat2 dipertemukan jodoh bersama..dah tak sabar rasanya nk tengok diorang kahwin,macamanalah agaknye ek………mesti bagai pinang di belah dua!!!

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sinopsis, Trailer, Sneak Preview Filem Jangan Pandang Belakang Congkak

ADV: Sinopsis Drama Sensasi Mingguan Lelaki Episod 5