in ,

Gambar Stacy di Anugerah Bintang Popular 2008

Gambar bintang Akademi Fantasia yang kian menyinar, Stacy di Anugerah Bintang Popular 2008. Stacy anggun dan seksi, persembahan pada malam tu pun semakin mantap. Syabas atas kemenangan, Stacy. Moga sukses!

Tenunan cantik menawan. Stacy tampak lebih anggun

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. mle2 x ske sangat dgn dye tp bl tgk persembahn dye yg power2 twos ske..kak nita da ade pelapis la..

  2. ..Hai Stacy.dah mule pndai pakai seksi nmpk…btw..performance & vokal Stacy mmg mantaapppp……

  3. Gerun tngok masa stacy naik pntas nak ambik award masa abp,
    nampak lurah dendam wo….
    seksi wo…

  4. stacy ko ngan hirau apa owang nak kata~~

    buat lantak je.

    ko mmg best!

    bakat tu yg penting..nak sexy biar a~

    dia nonmuslim okehh

    agak2 la nak komen

  5. Mak aii…
    Aum.. Aum…
    cekci tul la Stacy… huhuhu….
    Da de sayap plak.. nak terbang eh…?
    Btw… Syabas…Stacy mmg power….

  6. stacy pkai seksi pun x pe kozz she not mislim..n one more,,die tu org sabah..dia nk ckp mcm mane pun biar je la..mulut die,,erm,,stacy,,ur dressing so cute like u..,,.,

  7. i’m sorry,,muslim k..minx2 la nanti stcy duet dgn aril af7..u all so cute n ade bakat…ALAMAK!!TERLEBEY SUDDA..TERBAIK WOKK…do da best..GO..GO..GO..

  8. Stacy…what da surprise performance…..Best sangat….sekurang2 nyer Stacy berjaya menonjolkan diri lain dari lain, sbb kat Malaysia berapa ramai sgt artis yg leh menyannyi sambil menari cm stacy…da kali keberapa Mizz tgk persembahan stacy…mmg hebat dan mantap…barulah penghibur namanya……Ni barulah berbaloi org undi ngan kemantapan pakej yg ade pada Stacy….go Stacy k…Persembahan mmg tip top la…

  9. Hah! Bgs jg u’all sedar bakat org yg benar2 b’bakat.X mcm Mawi…vokal ‘out’, gaya ‘out’, tarian’hancur’…Buang duit je undi…Nsb baek bkn duwit I..Wawawa…:p
    ARAMAI TI!!

  10. seksi woiiiiiiiiii…kalu korang tgk masa dia naik pentas nak amik award, bergegar2 pow dia..meleleh siuttttttttttt…aku rasa sume laki2 tgk pun tegang beb!

  11. # akutaksuka kata:
    April 16th, 2009 at 11:35 pm

    seksi woiiiiiiiiii…kalu korang tgk masa dia naik pentas nak amik award, bergegar2 pow dia..meleleh siuttttttttttt…aku rasa sume laki2 tgk pun tegang beb!

    Syazleen kata :

    Ye ker……….? Ahaks….

  12. The Best performance I’ve ever seen…so powerfull and energic. Susah nak cari artis mcm ni kat malaysia. Lain dari yang lain. Stacy bila nak perform di Brunei? We’re waiting….

  13. stacy memang comel…… Juara Af6 tu memang layak dapat kat dia. suara dia pun best.

  14. nasib baik dia ni bukan Islam…tak de can para2 ulama dalam blog ni nak kutuk pasal aurat….. 🙂

  15. aku minat gler ngan stacy nie…tp baju 2 cam ketat sgat aluar dia…mcm pkai suar dln ketat jew..npak kesan

  16. woittt!!kowang nk ngate 2uh padn2 la ckit..
    bnda y pt0t dkomen k0men laa..
    lau xpt0t pndai2 r jge ckit!!
    apelaaa..cilikan mulot 2uh!!
    ish..xska!!xska!!xska!!

  17. ape hal korang nie…yg artis2 (islam) lagik..korang x hirau pun…takpe Stacy…itu keunikan U..dorang tu jealous tak dapat pakai seksi cam kau kan…luv U

  18. ok je stacy ni.yg dok kutuk tu,dengki sbnarnye…….x pun,frust coz artis fav dorang x menang…….go stacy go!!!!!!!!lorat sabah tu,kekal kan ok…i like it!!!!!!!!!!!

  19. comey arr stacy…
    dorang yg mengutuk tu dengki sebenarnye..
    stacy mmg best dan boleh digelar bintang pop…
    juara af6 layak diberi kpd stacy..chayok2!!
    dripada si mila tu HAMPEH!!!
    lantak dia la mng kt bulgaria,xamik tau pon dia mng ke kalah…
    suara gedik n terlalu manja…xsuke mila..pakej penyanyi kelab dangdut ada la ..hahahaha

  20. AGAK2 la weI!!! akuheran tol ape da jadi ngan design baju artis kat malaysia ni…kain da x ckup ke…hum wlupun kite kt negare ni serslang agma n budaya, tp sfat ksopanan dlm sume msyarakt diutamakn…tol x?so AGAK2 la lau nak pkai mcam tu..srupe xpkai ape2..sori evrybody….aku cme komen ape yg aku rase…tq…

  21. stacy i minat giler kat u…tapi janganlah seksi sgt yew..stacy tak seksi pon still ramai peminat n nampak kiut sgt!!!

  22. wah kak stacy memang seksi tau…nanti kak stacy watlah lgu bru lgi…kak stacy dah pakwe ke???bri taulah kat semua peminat kak stacy yg akak dah ade pakwe…………….i love you stacy…………….!!!!!!!!!!!

  23. org2 yg xske kt stacy ni,sbnarnya org2 yg lurus bendul.ko pndai komen bak pkaian seksy ni,ko ingt ko dah perfect ke..?nk suluh mke org,suluh dlu mke sndiri… kmi ske steacy… teruskn kerjaya anda steacy…aramai tii…

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Drama Intan Sayang Lakonan Rusdi Ramli, Jue Aziz, Shaheizy Sam

Senarai Lagu Tugasan Konsert ke-6 Akademi Fantasia Tema Live Band!