in , , ,

Gambar Sekitar Sessi Ramah Mesra Sidang Media DFKL 2015

Pada jam 3 petang semalam tanggal 10 Februari 2015 telah berlangsung Sessi Sidang Media DFKL 2015 berlokasikan Delicious, 1Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya. Ramai selebriti yang turut hadir untuk menyokong acara ini. Untuk info pembaca, ini adalah tahun kedua penganjuran DFKL 2015 atau lebih dikenali sebagai Drama Festival Kuala Lumpur 2015.

Pada tahun kedua ini, DFKL 2015 yang dibawakan oleh TV3 dan TV9 menjanjikan pengisian yang lebih baik, menarik dan turut menampilkan wajah-wajah baru seperti pelakon, pelawak, pengarah filem dan animasi yang terkemuka dan mendapat pengiktirafan tidak hanya dalam industri hiburan tanah air malahan luar negara.

DFKL pada tahun ini turut mengangkat Zul Ariffin dan Nur Fathia sebagai duta utama DFKL 2015. Sementara Nora Danish pula, dilantik sebagai duta media sosial. Mereka akan mempromosikan DFKL 2015 melalui laman sosial, turut serta di sesi jelajah, bengkel dan malam Anugerah DFKL 2015.

Gambar Sekitar Sessi Sidang Media DFKL 2015

Dex_3722

Fiza Sabjahan

Zul Ariffin

Speaker,Noorkhiriah

Speaker,Sh.shahira

Speaker,Ebby Yus

Speaker, Nizam

Datuk Yusof Haslam

Duta,Zul Ariffin &Amp;

Fathia Latiff

Dfkl 2015

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Remy Ishak 1 | 15

Drama Festival Kuala Lumpur DFKL 2015

Debaran Peserta MENTOR LEGEND di Pentas Akhir