in

Gambar Maria Tunku Sabri & Personaliti TV3 di AJL 24

Gambar ni Budiey ambil masa nak tunggu acara karpet merah bermula. Jadi, masa mundar mandir dalam Stadium, terserempak dengan beberapa orang personaliti Tv3, pembaca berita dan juga pengacara Jalan-Jalan Cari Makan, Maria Tunku Sabri.

Katanya, walaupun berbadan berisi sikit, tak menghalang untuk kita bergaya dan berfesyen. Kali ini fesyen Maria begitu cucuk dan menepati tema AJL iaitu Origami. Ada petak-petak sikit dan ada lipatan pada kain. Baru cun!

Namun, lihatlah hiasan pada rambutnya… diselit bulu ayam ala masquarade… itu lah dia aksesorinya. Orang kata penambah seri. Tapi kalau terlalu banyak sangat, nampak serabut. Jadi, biarlah sederhana orang kata.

Tak sah AJL kalau tidak diserikan dengan kehadiran personaliti dan pembaca berita TV3. Diorang mesti ada punya. Dan inilah bagi mereka untuk melaram mengikut kesesuaian dan citarasa masing-masing.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Sasha Bashir, Anne, Stacy & Michelle Wee di AJL24

Gambar Sasha Bashir di Red Carpet Anugerah Juara Lagu 24