in , ,

Gambar Majlis Resepsi Ashraf Sinclair & Bunga Citra Lestari

Budiey baru sahaja pulang dari menghadiri majlis resepsi pasangan pengantin baru Ashraf Sinchlair dan Bunga Citra Lestari di The Saujana Hotel, Subang. Penat betul ambik gambar. Dah la ramai media yang datang terpaksa balik sebab takde tempat duduk. Fotografer takde masalah apa sangat, boleh masuk. Tapi kesian la kat beberapa kawan Budiey tak dapat cover majlis resepsi Ashraf. Harap korang bersabar ya.

Dengan tema Inggeris pasangan yang baru diijabkabulkan Sabtu lalu ini akan diarak dengan menaiki kereta mewah Rolls Royce hingga ke perkarangan hotel berkenaan. Majlis yang diadakan khas untuk meraikan sahabat-sahabat dan teman seperjuangan Ashraf dalam bidang seni di Malaysia bermula jam 8.45 malam.

Difahamkan pelakon Sazzy Falak dan teman rapat Ashraf, Kit akan menjadi pengacara pada malam ini.

What do you think?

75 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. kalu nk wat bju pngantin, wat la fesyen yang nmpk in jer spjg zaman…cthnya fesyen klasik elegen g2……tp yg pntg bunga nmpk cntk dlm fesyen 2…no hal la

  2. yeah…nice dress but don’t be to ‘gedik’ on stage bunga…
    masa saya tengok ur reception pic on newspaper..
    awak cium ashraff tanpa segan…awak memeang x malu kan??
    sorry if my words hurt u…but that is the truth…
    so watch ur step next time…k
    bye…ALOHA!!!

  3. harapnya berbahagia, kekal hingga ke syurga. sedihla tgk org berantakan cerai-berai. artis ke, bukan artis ke moga ‘grand’ bukan masa kawin je tapi hari-hari pun grand dgn kasih-sayang.

  4. emmm… cantik sangat dua orang nie. tapi lagi cantik lau bunga citra lestari pakai baju yang tertutup sikit lepas tu mekap simple sikit je ;.

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Siapa Kata IZ OIAM Sombong dan Berlagak?

Meet Uncle Hussain, One Buck Short, Tempered Mental & Deja Voodoo Spells di Unzipped