in

Gambar Dato’ Siti Nurhaliza di Tahun 1997

Sejak dua menjak ni Budiey suka siarkan gambar-gambar lama. Ada nostalgia sebenarnya. Nak tengok juga rupa selebriti kita masa dulu-dulu. Yang ini pula gambar Dato’ Siti Nurhaliza di satu anugerah tahun 1997. Masih muda remaja lagi dia… time ni Budiey percaya Siti ramai sekali peminat sebab masa tu nama Siti tengah meletop-letop.

What do you think?

74 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. pastu x suke arr lagu2 siti selepas dia kawin…..semuanya citer pasal kisah cinta dia dgn datuk k….lagipun x sedap arr lagu2 dia selepas dia kawin….bosannnnnnn

  2. sape sgka kan,bdk kg ni boleh menggegar industri muzik msia..xksh la cite psl pe…tp aku rse sume yg dia buat mesti de yg jd isu..smde ske dgn xske je..

  3. Masa ni saya suka sgggggtttt dgn dia.minat giler sejak dia menang Bintang HMI..Tiap kali kuar album msti beli..Tp skrg ni emmm dh kurang sket lah..

  4. aku perasan kan…ct dolu2 suka sgt pakai pakaian ala2 princess gituh.pakai gaun kembang…pehtu ada crown…huhu…

  5. Uc pun ske die time ni…walau pun masih nmpak cam budak kg tp still cntik….but now..herm….plastikkkkkkkk…betol tu lagu2 pun asyik2 cite die ngan DK..jemu..artis2 yg berlaki pun tak de plak nak tulis lagu buat laki dorang…lumrah hidup artis..bila susah..baikkkk je..tp bila dah senang…..em….mula lah keluo perangai yg sebenau….

  6. ye ke ummie lagu asek pasal datuk k?

    rasanya ada jugak lagu dedikasi buat org2 macam u ummie

    tajuknya tanpa dendam di hati:
    Katalah Apa Saja
    Yang Jelik Penuh Dusta
    Kau Bebas Warnai Diriku
    Di Minda Yang Kelabu
    “……
    Siapa Diri Ini
    Tuhan Yang Memahami
    Amarah Dan Kecewa
    Hanyalah Bara Membakar Jiwa

    Sungguh Pun Ku Terkilan
    Terguris Perasaan
    Ku Pilih Berdiam Diri
    Tanpa Dendam Dihati…..”

  7. iye ke…sepatutnye die kene la letak tjuk yg lebih sesuaiiii…ke lagu ni untk x wife DK..ye la..bila dah ambik laki org msti la diri tu terasa tak selesa..so die buat le lagu cam tu..sekurang-kurangnye blh le org ckp yg die baikkkkkkk dan tak bersalah…tmbah2 org2 cam u..yg fanatik sesangat…

  8. yes i fanatik pada suara die. mcm mana org tahu die ambil laki orang? u mesti pasang penyiasat persendirian kan. kalaupon die ambil laki org, u nak buat apa?doakan die masuk neraka?membenci die sampai mati? daripada membenci org, better i be fanatic of her voice,,, daripada menjadi fanatik sibuk rumah tangga orang. what i can clearly see is her talent..if u have personal issues with her private life,i suggest u leave it to God

  9. haa
    ingat lagi
    ni anugerah skrin tahun 1997 kalo tak salah
    ogy ahmad daud jadi hos
    konsep retro kowt
    siti nyanyi lagu laga ‘asmara’
    ingat sangat sbb masa tuh mmg suka!

  10. yup…u r correct fruitsquash…wat ever she do..is on her business..we cannot simple judge people w/out know the true story..

  11. Perampas ke…..? Dia bukan perampas. Datuk K dah bercerai pon. Siti amik brg 2nd hand jer….Kira “recycle’ la…..

    Tapi suara dia memang best…..Masih xder yg dpt bawa lagu mcm siti bawak…..Yelah, org luar pon dah iktiraf kehebatan dia, takkan kita pula tanak iktirafkan….?

    Tak sabar nak tengok anak Siti (Kalo ada la)…..Kalo rupa mcm Siti, okeylah.

    Kalau mcm Datuk K……Nak buat mcm mana…

    Kekekekekekekekekeke…………….

  12. Jodoh pertemuan dan ajal maut adalah ketentuan ALLAH…jangan nak salahkan sesiapa..ALLAH lebih mengetahui..

  13. Biar la apa2pun, ramai betul org jeles ngan siti ni. Yelah dah la cantik, kaya pula, datuk la pula pas tu dapat kahwin ngan org yg lagi kaya, datuk pula n rupa..ok la..hensem what…. Nanti ank diaorg confirm cun gila n putih melepak…Tgk la anak datuk K , hensem apa. Dah la korang smua tak yah la duk jeles..dia dah bahagia..doakan kan lah untuk mereka

  14. bagi saya personal dia saya tak nak ikut campur,sebab saya suka dia bukan dari latar belakang dan soal peribadi dia,saya hanya memintai suara dia,apa2x pon semua orang mempunyai hak untuk menyukai ataupun tak.saya juga diantara peminat yang masih lagi setia ngan datuk siti…SEMOGA MALAYSIA SENTIASA DIRAHMATI OLEH ALLAH.S.WT selalu..

  15. siti nurhaliza, saya harap awak kuatkan semangat dengan segala tohmahan atau pon cacian atau apa bentuk penghinaan.. saya dan mereka semua yg suka akan bakat yg siti perolehi amat menghargai dengan setiap hasil kerja siti. saya masih belom bersedia kehilangan siti dalam industri ni. saya x larat nak dengar suara penyanyi yg ada kt malaysia ni selain siti dan beberapa diva lain di malaysia seperti ziana zain, fauziah latif, sheila majid, ning baizura . saya tidak mahu dicorong2 radio itu lenyap suara emas kalian dan lebih teruk lagi digantikan dengan suara2 pelik yg x indah untuk didengar hakikatnya. buat diva malaysia yang lain, kembalilah. buatlah album2 yg bermutu seperti yang kalian pernah hasilkan. jangan berhenti menyanyi. pekakkan telingan pd manusia yg mmg sifatnya menceburui sesama manusia yg berusaha keras untuk berjaya.

  16. kalau dah fanatik..fanatik jugak la ye…lg satu korang2 ni sume yg fanatik ni tak bce paper ke???kesian kat korang..minat kat ct ni smpai tak tau pun yg mmg die tu perampas laki org..helo…sebelom Dk ceraikn Tz..ct dah pun tergedik2 buat lagu ttg percintaan die dgn Dk..lepas je Dk bercerai ..tup..tup..artis pojaan korang ni buat pc bgtau semua rakyat malaysia yg die ni akn bertunang n berkawin ngan Dk…so…nmpak sngat le mmg die ni dah kemarok sngat kat Dk smpai snggup tunggu Dk cerai kan Tz…sian korang ni ye….dah d butakan mate tu dgn lakonan artis pojaan korang ni…bila dh jd perampas then buat le baikkkk..konon2 nye..kawin lpas Dk cerai Tz..boleh le peminat2 fanatik kate yg die tu x bersalah….hermmmmm…fanatik..fanatik….

  17. tu dia ehhh ummie! i’ll give 100% percent for the effort. tak nak kalah tuuu… semangat btol nak canang satu dunia kisah rumah tangga org

  18. Aik..ko yg tnya aku gtau le..dah nyanyuk le tu…tq le sb bg 100% kat usaha aku ni…ala..ko pun frust sb ape yg aku canang kan tu mmg dah d canagkan dlm paper satu malaysia dah tau..ko tu je yg buat2 tak tau..biasa la kan….jgn lupe komen aku kat ruangan lg satu tu..tp ko kene minum cool rhino byk2 le bg sejuk sket hati tu…chow…..

  19. Hmmh kadang2 aku meluat time baca pasal CT jer mesti ade geng2 cari pasal @ geng2 yg cuba menjatuhkan CT.. mcm biasa la kalo korang perasan la, nama2 yg gile glamer mesti ade masuk nyibuk nk komen.. aku rasa la dorang ni memang dah xde keje lain nk dibuat kat umah tuh kot. xde keje masuk la blog ni cari isu pasal CT then kutuk habis2an pastu cakap benci meluat segala tp diri sendiri memng dah sengal. meluat n benci pun tetap terhegeh2 masuk baca pasal CT.. kalo aku xsuka CT aku xkan jadi org yg mcm dorang nih asyik cari dosa,.. asal on9 jer cari dosa.. apa org kata? cari dosa sebab giler glamer.. kire nk nama dia org cam la kat blog nih.. PIRAAHHH.. aku rasa la kalo korang yg gile glamer nih gile sagt nk komen ko masuk sume entri ko komen la even pasal promote drama tv1 pun ko masuk skali.. kecoh tol.. kalo dah dengki tuh ada dalam ati ngaku jer la mungkin ko leh tipu org tp ko mesti xleh tipu diri sendiri.. mcm ni jer la kalo ada rasa busuk dalam ati xyah la masuk nk gatal kutuk2 lebih baik cari laman2 agama yg boleh menyejukkan hati korang yg menggelegak busuk dengan nanah2 hasad dengki tuh… lagi bagus kan?

  20. cuba tgk balik sume entri CT mesti ada nama2 giler glamer cari pasal dgn kutukan dorang pastu cuba bina pasukan cari dosa/jana dosa lagi.. dalam komen cakap benci meluat nyampah semua ada tp ada gak dorang ni baca n komen.. entah la.. aku memang fanatik CT.. lantak korang la nk cakap apa tp yg pasti aku rasa korang ni ada masalah… masalah mencari salah CT & menjaja busuk ati dgn cerita2 dengki korang… WTF

  21. Elok la ko mengaku yg ko tu penatik c ct..at least kalo ct bce boleh die tlg ubt kan hati ko yg mendidih dgn komen2 kami kat sini….ni aku plak nk kate ..suka hati aku la nak bce ke..nk komen ke..nk kutuk ke..ko ape pedulik..yg aku heran kan tu..yg ko p bce komen2 kami tu buat ape..??? nmpak sangat ko pun nk publisiti murahan sb tu ko pun terhegeh2 nak komen kat sini…sekurang2 nye aku tak la hipokrit cam ko… nk glamer tp menguna kan org2 yg komen pasal artis pojaan ko tu..ko lg menyedihkan menumpang name2 glamer kami…sedih..sedih..hehehe

  22. hehe..maybe org yg kutuk2 siti kat sini ni jeles sgt kot..coz takde org minat kat ia lainlah selebriti populer mcm siti..siti tak pukul dan kutuk dia pun dia nak cari dosa..bagus kalo dia tu elok sangat..ketara sgt dia tu jahat mulut..kalo dia ppuan msti pakwe lari tinggalkan dia, klo dia llaki msti takde awek nakkan ia.cuz dia memang si jahat mulut, aku pun x ingin nak kawin og mcm ni..hehehhehe..jgn marah

  23. Ni ape hal lak ni..tetibe je interfrem…hermmmm..baru sedo dr mimpi ke???..sabaq..sabaq..bwk mengucap(kalo ko ni islam la)..minum ayaq tu dulu bg ko sedaq sket…kesian..lame ‘koma’ ni…ish..ish..ish…sian.. eeee…aku pun tak lalu…tak lalu sesangat…eeeeee…..eeee…yakke… tui..tui..tui…lalat ni tetibe je nk cibuk2 plak…wawawawawa…

  24. Hai..sunyi je kapet ss mlm ni ye…Atuk musti dah tdo ni mklum la esk nk p mnoreh…Sis Hnyb pun diam je…ok la kekawan .. Uc pun nk landing dah ni..mantuk dh ..lg pun sini hjan..sejuk la plak..chow..chin..chow.. (tringin la plak ayaq cincau..esk kene cari ni 🙂

  25. hmmh ada org terasa nampaknyer.. bgus gak ko ngaku at least xyah aku susah payah nk bgtau saper orgnye.. sorry yer ummie cute (cute ker?) aku xde mase nk tumpang nama2 busuk ko kat sini.. nak tumpang ko? watpe? ko dah mereng per? ko setakat cari glamer kat cni tp xlaku watper aku nk tumpang? ko pikir org kenal ko ker? alah setakat duk caci maki dari umah tuh simpan jer la hasrat n impian berangan ko nk famous.. hmmh aku tau pasni mesti ko pun balas balik aku pon xde org kenal.. yes memang xde org kenal aku ngaku tp aku xde la smp poyo2 sgt mcm ko yg gile glamer tuh.. ko pikir CT amik pusing apa yg ko komen? sorry kalo aku jd CT pon aku xde mase nk amik peduli.. buang karen jerk!

  26. huh.. korunk kutuk la pape pon sal sitii…
    bgus gak kn, dpt gak dy pahala.. so koruk topup r dosa byk2, mane tau best berenang lam neraka 2..
    sikit pn siti xrasa pape, lg kaya ada r..
    tuhan 2 adil r..

    ummiey cute?
    patot r suke kutuk ct, nk cri publisiti r 2.. gpn sape yg kenal dy 2..
    hahahah…

    pape pn ct da ramai peminat, album pn laku je..
    artis lain nk kuar kn album.. haram.. ayik single je aq degar.. ckp nk kuar tp bertaun xda pn.. hampeh.. zzzzzzzzzzzzzz

  27. hello…..cute ke tak cute ke aku ni ttp laku tak yah susah nk cari laki org…huhu..aku pun tak harap yg die bce komen aku ni..aku punya suka le..nk kate ape pon..yg ko pun terhegeh2 kat sini wat pe..buat sakit mate ko je bca coretan2 manis kami2 ni..sakit mata turun ke hati..sian… sekurang2 nye bile aku tak de kat kapet ss ni ade gak org yg mencari tp ko…sian…sape pun tak hingin…siannye…betol kate Hnyb..ko puji ct mengunung pun bkn die tau pun..wuahaha..nk kate kat org die yg kene … memalukan je…tp nk wat cmne kan..mmg penatik2 ct ni ‘sakit’2 semuanye… aku simpati kat ko…wuahahahahahahahahaha 🙂

  28. Lupa la plak..kalo ko nak tau aku femes ke tak..ko g la tngok kat kapet ttg lagu baru ct ni..sure ayo mate ko jatuh..tup..tup.. hehehehehe

  29. sori le Atuk..tetido td..hehehehe.. Atuk mmg encem..hehehehe
    ni spesies baru lg Atuk…kurang ganazzz dr spesies hat nun… baru2 nk blajaq cara nk semboq..wawawawa.. tp time spesies ni lewat sket..time kite dok syok mimpi baru die keluaq..sb die tau time tu bisa kite2 ni dah kurang…wawawawawa.. ‘kwn’ Atuk hat nun tu pun tak join lg ka??…

  30. mana nie umie cute. boringla ko takde. lagi pun si baca doa dah kemana menghilangnya.. pergi bertapa kat gunung mana nie

  31. Ada tok..cek ada kat sini tp pc ni heng la plak..masa time ni la dia nak heng…tu la..cek pun dah tak mo mencarut marut ni buat dosa bertmbah2 lak..kite guna cara pro..kite tungguuuu je dulu k..Hnyb..Uc pun rase cam org yg same gak la sb cara tu .. seakan2… je..hehehehehe..Atuk..hat nun tu tngah mengkaji kitab kot??? wawawawa…

  32. Mengumpat ialah menceritakan atau menyebut keburukan atau kekurangan seseorang kepada orang lain.

    Rasulullah S.A. W. menjelaskan mengenai mengumpat separti sabda nya bermaksud “Mengumpat itu ialah apabila kamu menyebut perihal saudaramu dengan sesuatu perkara yang dibencinya” (Hadis Riwayat Muslim)

    Mengumpat berlaku sama ada disedari atau tidak. Perbuatan itu termasuk apabila menyebut atau menceritakan keburukan Biarpun tanpa menyebut nama pelakunya tetapi diketahui oleh orang yang mendengarnya.

    Memandangkan betapa buruk dan hinanya mengumpat, ia Disamakan seperti memakan daging saudara seagama. Manusia waras tidak sanggup memakan daging manusia, inikan pula daging saudara sendiri.

    Dosa mengumpat bukan saja besar, malah antara dosa yang tidak akan diampunkan oleh Allah biarpun pelakunya benar-benar bertaubat.

    Dosa mengumpat hanya layak diampunkan oleh orang yang diumpatkan.
    Selagi orang yang diumpatnya tidak mengampunkan, maka dosa itu akan kekal dan menerima pembalasannya diakhirat.

    Sabda Rasulullah S.A.W. bermaksud:Awaslah daripada mengumpat kerana mengumpat itu lebih berdosa daripada zina. Sesungguhnya orang melakukan zina, apabila dia bertaubat, Allah akan menerima taubatnya.

    “Dan sesungguhnya orang yang melakukan umpat tidak akan diampunkan dosanya sebelum diampun oleh orang yang diumpat” (Hadis riwayat Ibnu Abib Dunya dan Ibnu Hibbad)

  33. Takpelah dorang mengumpat pasal yg kena umpat suka dirinyer jadi umpatan orang..
    Lagi satu… Yg diri suka kena umpat selalu buat statement * terpampang besar2 lagi dlm newspaper, magazine etc *
    yg dia maafkan orang yg mengumpat pasal dirinya…

    Tapi kalo yg suka buat FITNAH BIDAAH tu.. pandai2lah dia jawab sendiri dgn si dektu.

    Faham2 je lah ya….

  34. hola!

    aku baru balik malaysia nih…

    huh!…ader lagi ker…yg buat fitnah kata aku tukar2 nick??
    tolong lah…aku raser orang yang tuduh aku…sebenarnyer..dia yang buat kot.

    Demi Allah…not my attitude la…nak tukar2 nick..kalau aku tak suka…aku serang direct jer…..x yah la nak tukar2 nick….

    Tolong cermin diri sendiri…..(kepada orang yang fitnah aku)

    Dah lah….aku nak enjoy my holidays…bye2

  35. ala …semua cakap ikut perasaan.tpi klu sendiri kena baru sedar …oh takdir…dah nasib badan la..muka toya je..sendiri mau ingat beb…

  36. siti cute..best..sape yg xske tgk tu,xpayah arr dok cri2 then kutuk2 palak..dah xske tu watpe lak nak cari2 n baca2 pasal siti??hurmhh..
    korang jeles sbnrny tu…

  37. rasanya ct dah tak muat pakai baju ni…aku pun seusia ct tp masih muat bju 10 tahun lalu..+ i dah bersalin anak sorang..
    ternyata bener ct tak maintain…

  38. ni satu lagi poco pocong dtg…. gambar yg terpampang kat atas nu… gambar CT Nurhaliza…. kalo duk cni semata2 suka or nak kutuk dier.. better u get lost!!!!!!!!!!!!!!!!

  39. Oi…apela korang ni…suka at ct la nak ambil laki orang ke ape ke..
    dia ade nyusahkan korangke?xde kan….aku sayang ct aku ni….hahahha

  40. Siti cute la! dr dulu smpai skrg maintain je!
    LOVE U SITI!
    u r the best. thanks sudi serikan hidup ku ini dgn suara yg merdu dan lagu yg enak..

  41. saya pun sk ct…x kisahla org nk kata ape..pandangan masing2..benci2 pun jgnla smpai merosakkan jiwa…lg bgus klu x benci…all d bes utk ct…suara mmg ade kualiti…chayyo2x!!!!!!

  42. Semuanya anugerah tuhan. Dia bertuah dan dikurniakan keluarga bahgia… So tidak payah berbalah… Korang berbalah, CT bulan2 poket penuh.. Fikirkanlah….

  43. bodo la korang ni!!! aku pon xsuke ct gak.. tp bile terbukak web ni rase cam ade jgk manusia bodoh yang terlalu bodoh.dah org siap bg hadis brand nye..duk ngutuk jgk..xder otak kot.. nanti org kapir ckp..see u kt neraka ummie cute..wakakakakka..

  44. ala ummi ko apesal
    kalau siti khawin gan datuk K biarla
    kenape siti ade wat ko kecewa ke
    ke ko yg ade hati gan datuk K
    sudah la ummi ko nie macm xade akhlak plak
    sory la kalu gune bahasa mcm nie
    mmg sesuai pon
    bukan kire fanatik ke x
    nie soal maruah
    kalau xtahu cite sebenar jgn nak canang kisah rumahtangga org
    sebok nak canag hal org rumahtangga sendiri dah ape2

  45. bagus la kalau dato’ siti dh pakai tudung.Yang lain jangan kritik, diri sndiri pun lum tentu okey.

  46. apapun siti dah jd bini datuk. dan yg plg penting dah jd datuk. dan yg plg best dah bertambah kaya. korang apa ada???????????? cola pun susah nak beli!!!!!!!!! baik berusaha untuk memajukan diri, jgn asyik nak kata orang jeeeeeee cermin diri dulu k.

  47. riaknya kata cik lily tu..semua org mempunyai jenis bdn yg berbeza
    ada yg mudah naik,ada yg senang turun dan ada yg maintain je
    perampas?mana buktinya?
    kalau btl lah dia rampas datuk K napa anak2 dia rapat je ngan ct
    anak2 dia bukan kanak2 lg.dah besar dah pun
    kalau btl perampas mesti diorg benci kan?

  48. cantiknye siti mase ni same je smpai skrg! minat gile dgr suara siti yg sgt2 mantap tu!!!!

    tak tau la pelapis cam mane yg ganti siti nnt kn? leh ke kutip award lbh dari 200?? xpun menang bintang popular 10 tahun dan vokal utk aim selama 9 thn ek?

  49. nape la nk sebokkn hal ct 2..
    die pn x penah nk sebok hal org lain..tp ape nk buat,memg LUMRAH MANUSIE……

  50. so cute..ct stil the best n best forever..cuma klau blh tudung tu biar la lebih sopan lagi cantik kn..

  51. eh bodoh ko ni kan… jodoh ajar maut ALLAh tntukan… da 2 allah da tulis ct kwn dgn laki org. so trima la, yg ko mrh ni apasal ct xnk kt abg ko ke…. ko org nikan manusia xada otak, xblh nk pkr ke segala-galanya allah yg tntukan… ke ko ni bkn umat ISLAM, xtau nk pkr allah la yg mnntukan sgalanya……..ko ni mmg poyo la perangsan bagus..mIsalnya lau ko di jodohkan dgn org yg krg mksud aku gila.. ko msti kna trima.. ko elak cam ne pn, da 2 jodoh ko dgn dia redo jelah…. BAGI AKU CT NI BKN PERAMPAS, SUAMI ORG. BAB AKU BEFIKIR MENGIKUT SECARA ISLAM.. JODOH,AJAR MAUT ALLAH TNGTUKAN…. KTA HNYA MERANGCANG JE OKY…. aku mtk ko stop la mengutup sesama islam… so trima dgn redo apa allah tngtukan… SO LAU KO UMAT ISLAM FIKIR LA SEDALAM2 NYA SEPERTI SEDALAM PECITPAN SETITIS API NERAKA JATUH KEBUMI…..

  52. hei umicute yang cantik kenapa ah kau suka nk mengutuk orang kau dpt apa ah ……..korang ni tu kan komen orng jgn la nk ngutuk orng punya komen lagi pun kita komen ngan gembira bukannya nk gaduh eh cuba lah sikit jgn nk kutuk komen orng buat lah hal masing2 ni nk gaduh je korang ni kan mcm kucing ngan anjing je gaduh-gaduh-gaduh x de kerja lain selain gaduh je korang ni korang ni ada akal fikiran ke x da ah tanya sikit………………………………….

  53. korang sibuk2 kutuk dan puji siti… ingat siti ada masa ke nak baca komen2 ni?? hahaa…

    kalo berani kutuk depan mata siti laaa… pekik kuat2 depan muka dia… tgok cmana… hahaaa

    kalo nk puji.. puji lah melambung2 depan muka siti.. sampai korang dapat sijil pengiktirafan dari siti.. hahaa

    sengal tahap cipan.. hahaaa

  54. salam..pelik aku dgn UC ni..UC..org2 lain ko nk je mmbalas kan?
    cuba ko reply balik bende yg ‘sekadar renungan’ tu cakap..ade berani komen pasal hadith nabi?try la klu berani..tolak la hadith nabi tu..x pn mlnting pasal hadith nabi..
    ni la maslah umat islam skng..(kalo islam la..)..mulut tu..Ya Allah..nme pn umie..mst la prmpuan kan?tgk style pnlisan pn dh kenal luah isi hati mcm prmpuan..
    so..ingt ckit peristiwa israk nabi..ingt nabi tgk wanita bape ramai kt neraka..k?sendiri mau ingt la beb!

  55. SelamaT HarI Jadi DatuK Siti SemogA TahuN DatuK DikurniakaN “BABY” AmiN……..iNi Doa SeoranG Kakak Yang MeminatI DatuK SitI………

  56. kita ni orang islam..wajib percaya pada qada dan qadar,
    jodoh pertemuan ajal maut di tangan tuhan. mcm mana nak mengelak pun klu itu mmg jodoh kita, kita kena terima.. lagi satu, surah mana yang mengatakn berdosa rampas laki orang?
    sebaliknya berdosa bila isteri menghalang suami berpoligami jika suami tersebut berkemampuan.aku tau mesti ramai pompuan marah ngan statement ni..tp kita tak boleh ubah fakta.. aku pompuan, tapi aku relakan gak laki aku kawin satu lg, drpd dia buat dosa. setiap solat aku doakan kebahagiaan suami aku, madu aku dan anak2 tiri aku. hidup dlm dunia, berdendam dan mengumpat bukannya boleh di buat bekal bila kita kembali menemui sang pencipta.

  57. jgn suka kutuk org dh jodoh dato ct ng dato k
    kite doakan y tbaik

    jdoh diri sdiri xth ag ntah perampas laki org ke x nya

    tlg la komen dgn bhemah jgn tmbh dosa

  58. mmg siti perampas suami orang, kenyataan yg xkan berubah sampai bila-bila, jgnla marah, org yg rumahtangga nya diganggu tu patut marah
    nanti bapak korang dirampas perempuan cam siti, ko ckpla kat mak korang dah jodoh kei…

  59. Siti semoga awak berjaya selalu dalam setiap apa jua tantangan hidup dengan suami tercinta……

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Voice Independent Music Awards VIMA AWARDS Nominees

Matthew Fox Dalam Drama LOST Season 4 di 8tv