in

Gambar Bunga Citra Lestari Hamil?

Kalau tengok pada bahagian perut penyanyi Bunga Citra Lestari ini rasa macam membuncit. Bunga dah mengandung ke? Aik, takkan Sabtu lepas kahwin dah mengandung?

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. hang baik-baik sikit buat cerita begini takut-takut nanti terjatuh dalam kategori membuat atau menjana ruang fitnah

  2. ermmm…. mmg kat indon pun dah kecoh yg bunga dah hamil… diorg kena wt majlis cepat2 takut nampak lg kandungan

  3. I think its the cutting of the dress. I just saw her like a mth ago. No baby bump! Mungkin its the ‘honeymoon’ period kan? Couple tengah happy kan put on weight! Biasalah… I pun!

  4. fitnah atau tidak, kita tunggu la saja. ngandung 9 bulan….kalau tetiba premature……atau tidak…. baru la tahu cerita sebenar.

  5. I think it’s the dress that makes her “look” pregnant…I pernah pakai dress macam ni and tetau je ada yang tanya “dah berapa bulan?” Chet! hehe…moral of the story, always wear a dress that flatters your figure dan bukan sebaliknya 😉

  6. my cousin ada bagitau baru nie pasal gossip bunga preggy 4 mnths.
    tp i tak caye coz tak nengok la gambonye.
    apapun, hanya allah yg tahu.

  7. iye ke bunga pregnant ????? sekali tgk mcm ye…. tapi kalau tenung lame2….mcm bukan jek… maybe cutting baju la…….. kita tunggu je nanti…..

  8. aah mcm ngndung..tp rse leh caya klu die pregnant..tgkla diorg couple pon mcm mane before this..kontroversi..tunggu je..Nauzubillah

  9. hahahaha…isy kalau pun betol tu dah kira bagus sebab mereka dah bernikah daripada menggugurkan kandungan…anak tu tak berdosa yang berdosa adalah zina..berani buat berani lah tanggung jangan macam norman hakim tau buat tak tahu pulak nak bertanggungjawab.dan jangan pulak macam zubir buat article mcm orang tak berdosa jer…entahlah kes buang malu kot!!!wahahaha…

  10. dress 2 la yg wat dia nmpk mcm 2..skrg kn trend dress mcm 2,kmbg dr ats..mgkn ms 2 brt bdn dia nek kit.so tats y dia xwear yg fitnye..

  11. hmm. i think die put on weight r time ni. klo i put on weight on my tummy nmpk cmtu gk. lg2 pkai baju style cmtu.

  12. Saya rasa baju dia tu yg buat dia nmpk buncit.. Saya dulu b4 pregnant pun pernah pki dress cmni n org tanya pregnant ke?

    Jgn wat fitnah tak baik tau

  13. cuba korang tgk gambar pernikahan Ashraf-BCL (Ashraf serah dulang kpd BCL),cuba focus sikit kat perut BCL..Mesti ada sesuatu yg boleh membuat anda terfikir ‘macam pregnant la???’..See n Comment..;-)

  14. ntahla nk ckp ape..tp klu ya pon pregnant i caya sbb artis skang paham2 je la…hanya tuhan yang tahu..dan sebagai manusia mintalah agar kite dn keturunan kita dijauhi dr perkara mcm ni…

  15. X tggu artis je .. yg x artis pun ada yg ‘trkembung’ sblum waktunya .. bla dh branak..buang kt sna sni @ x pun .. kata je lah anak lahir awal @ x ckup bulan. Wallahualam …

  16. korang jgn nak buat citer pulak..hidup ni ada pasang surut tau..begitu la juga perut,kadang2 kembung semacam je dan kadang2 pandai kempis..mcm aku la jugak kdg2 mcm org dah pregnant 3 bulan kalau lepas mkn.tp,bila dah buat ‘pelaburan’ mcm body supermodel wo..pasal gosip ni,sama ada benar atau nggak,terserah aja..yg penting Ashraf & BCL kekal bahagia sampai ke hujung nyawa..

  17. i think it’s her dress la…that kind of dress memang akan menampakkan seseorang macam pregnant..tambah plak kalau perut die memang buncit,lagi la nampak cam mengandung..jangan la asyik nak tuduh2 je..kesian kat diorang yang baru kahwin ni..baru nak happy2..dah kuar citer cam ni..kawin salah…xkawin salah…nak wat camner??

  18. ISSSSKKKK…mereepek la..mana ada pregnant..fesyen baju tuh lerr yg wat die nampak buncit…tp x ler buncit mana pon…kalo cam tu kira pregnen..ramai le yg pregnen kat luar sana…bdak2 skrg umor 20tahun..prut dah macam bunting 4bulan…padahal badan x gemuk..so..pitnah berpada2 la….

  19. Apapun, never make an early assumption. Takut menjadi saham sangka buruk dan fitnah. Kena berhati-hati. Di akhirat nanti Allah akan tutup aib kita yang tutup aib orang lain.

    May Allah forgive us all. Amen.

  20. Mungkin dalam gambar ni, cara bunga berdiri tak betul.
    Contohnya melengkungkan badan kedepan.
    Jadi akan nampak lebih berisi.
    Kemudian menarik udara masuk melalui hidung lalu menahan udara dalam badan daripada keluar untuk beberapa saat sambil tersenyum.
    Saat paparazzi mula mengambil gambar, jadi saat itu mungkin bunga sedang melakukan senaman ini.
    Jadi bahagian perut akan nampak sperti mengandung.
    Lagipun bunga pakai pakaian cam tu.
    So, kalau tengok kat foto ni, kebarangkalian dia hamil sebelum menikah adalah 2/7.
    Atas alasan2 tertentu, foto ini boleh diterima tapi tak boleh dipercaya.
    Fitnah bukan salah satu cara nak lariskan artikel.
    Sebab aqu rasa ada banyak lagi ayat yg sesuai untuk digunakan dalam menggoreng sesebuah tajuk artikel.
    Kepada semua pengomen, jaga sikit jari jemari yg menaip atas keyboard tu.
    Jangan sebab tangan, standard qita jatuh.
    Kepada yg bawah umur tu.. umphhh… teruskan mengomen.
    Sekian.

  21. ehm x bek mmftnah..tggu n lhat jelah..biarlah klu dah hmil pn yg pntg nkah n brtgjwb drp ggurkn kndgn lg x elok…

  22. I don’t like this couple. Look at how Asraf tries to deny about the wedding reception incident. It’s obvious his wife was outrage in the scene shown by melodi. One more thing…as a muslim and asian, how could they behave like the mat salleh..wearing bikini n kissing on the beach..public place mann! Yet they were NOT married yet when those pic were taken.

  23. alaaa.. sape2 yg pregnant tetap akan bsalin juga kan?? juz wait n see la.. but i dont think bunga pregnant. 🙂

  24. perut dia buncit coz ada problem ngan perut dia,dia kan baru lepas bt treatment kt hospital ari tuh..xkanx dengar statement dia tentang neh ari tu..

  25. kalo lg hamil jgn pke bju seksi2 ya unge !!!! kasian de2 na kdinginan !!!hhe ..
    te2p cantik koq pke bju yg biasa .

  26. biorle….dia ngandung ke x janji dh ade ikatan…….mne tau dye kuat mkn kew lps kawin…..mintak2 dier dpt baby cpt……amin

  27. kalau dah dasar perut boroi nak buat lagu mana!! harap muka je lawa, tgk perut boroi habis.. hahahaha

  28. org mmg mlut mcm longkang..xckp la bnde2 baik…yg baik 2 smue owg lmbt nk bckp..tp if yg bad things 2..mcm ayer parit jer die mengalir..ape2 pn dieorg dh nikah..dose dieorg,dieorg yg tanggong…ape2 pn tahniah ar bunge if die btl2 dh ade baby

  29. x kot.. kalo dia pregnant, xkn dia bodohnye p pkai cmtu.. pesyen baju lar tuh.. tp kalo pregnant, bagus la. dorg dh selamat kawen pun. moga bhgia.. 🙂

  30. selamat ya buat k’ bcl akhirnya menjadi calon ibu juga, mudah-mudahan nanti bayinya lahir dengan selamat dan sehat…amin? jangan lupa jdijaga kesehatannya ya agar tidak kecapean

  31. taklah, ini gambar klip iklan Ponds mini series kisah cinta bcl ngan Ashraf.. tapi tayang kat indonesia jer. BCL as in july 2010 baru hamil 7 bulan, so crita yg kater dier hamil sebelum nikah tu mmg tak berasas. Jgn suka2 buat crita yg memfitnah or bg bayang2 fitnah!

  32. dia sudah lama nikah kot,wajar dong kalo skarang lagi hamil 7 bulan……kecuali kalo anak dah seumur 2tahun tuch baru dicurigai…

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Kisah Norman Hakim Abby Abadi: Tilam Toto, Selimut, Tuala Basah Bahan Bukti

MALAYSIA PREMIERE OF JAMES BOND QUANTUM OF SOLACE