in , , ,

Fesyen Tasha Shila di Anugerah Skrin 2013

Sudah dua hari Anugerah Skrin 2013 melabuhkan tirainya, namun masih ramai yang memperkatakan tentang anugerah yang pertama kali menggunakan lokasi Stadium Malawati, Shah Alam. Hamparan permaidani merah dan berkaca sesuai dengan tema ASK 2013 sebagai menyahut tema ternyata mendapat sambutan baik daripada kebanyakan selebriti popular tempatan yang hadir ke majlis berkenaan.

Kebanyakan selebriti wanita tampil dengan gaun glamor yang tidak mengecewakan dan artis lelaki pula memang segak bergaya dengan sut yang direka khas oleh pereka terkenal. Tidak ketinggalan, beberapa selebriti popular sempat berkongsi busana masing-masing di sosial media milik mereka.

Antara yang melaram malam itu, Tasha Shila telah menggayakan rekaan busana yang nampak mewah dan glamor diperbuat dari kain sifon dengan warna kulit atau nude. Walaupun potongan ini nampak ringkas dan tidak banyak hiasan, namun fesyen ini nampak unik dengan adanya hiasan pada bahagian hadapan yang dipenuhi dengan manik perincian dan sulaman dari benang hitam. Tasha nampak sangat elegan dengan busana ini

Tasha Shila Ask2013

Tasha Shila Ask2013

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Linda Rahim & Beego di Anugerah Skrin 2013

Liputan Menyeluruh Sukan Sea 2013 Myanmar di Astro Arena