in ,

Fesyen Pelakon Delimawati di Anugerah Skrin 2015

Semasa buat liputan di karpet merah Anugerah Skrin ASK 2015 yang berlangsung pada 8 November 2015 anjuran TV3 yang lalu, Budiey sempat menemubual pelakon veteran Delimawati yang pernah memegang watak penting dalam filem Hantu Kak Limah Balik Rumah.

Menurut Delimawati, kini beliau agak sukar untuk dijemput atau mendapat tawaran berlakon kerana faktor usia dan kalau ada watak yang sesuai hanyalah untuk watak nenek dan juga hantu.

Jom tonton temubual yang sempat Budiey rakam di atas ini.

Budiey nak ucapkan terima kasih kepada Sacoor Brothers kerana sudi menaja sepasang suit lengkap untuk Budiey pakai di ASK 2015. Juga kepada Shawn Cutler yang terletak di Bangsar kerana sudi menaja dan buat tatagaya rambut Budiey serta Huios Prep Meal yang sudi menaja makanan clean diet untuk Budiey.

Untitled

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Apa Yang Budiey Jual di Karnival Usahawan Belia 2015

Maya Karin Gayakan Rantai RM2.4Juta di Red Carpet ASK2015