in

Erra Fazira di Pameran Best of Bridal Lifestyle Singapura

Sekali sekala singgah bertandang di bumi Singapura, penyanyi Erra Fazira dikerumuni oleh ramai media di sana. Baru-baru ini, pada 21 Januari 2012, Erra Fazira telah dijemput untuk menghiburkan orang Singapura di Pameran Best of Bridal Lifestyle & Fiesta Indonesia 2012 di Singapura Expo.

Oh ya, ini membuktikan Erra Fazira tidak pupus popularitinya. Malah, permintaan untuk persembahan semakin membuka pintu rezeki buat beliau. Semasa event ini, Erra Fazira turut bermurah hati menyumbang secara peribadi dan melelong barangan peribadi untuk sebahagian usaha mengumpul dana bagi pembangunan semula Masjid Al-Ansar di Bedok North.

Membuktikan beliau memang suka buat amal secara dian-diam tanpa menghebohkan kepada media. Semoga rezeki Erra Fazira dimurahkan.

Erra Fazira

Erra Fazira

Erra Fazira

Erra Fazira

Erra Fazira

Erra Fazira

Erra Fazira

Erra Fazira

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Misi 12 Bantu 12 Remaja Ubah Kehidupan

Drama Sempena Sambutan Maulidur Rasul