in ,

Pembukaan & Pelancaran Butik Farraly di Johor Bahru

Dengan gaya tersendiri dan konsep rekaan moden kontemporari, jenama busana Muslimah dan tudung terbaru di pasaran, FARRALY, pasti menjadi rebutan.

Diterajui pengasas Butik FARRALY, YM Raja Farahana binti Raja Ali, pemerhati dan penggemar fesyen pasti tertarik dengan koleksi rekaan yang boleh digayakan semua golongan.

Dengan harga mampu milik, setiap rekaan bukan sahaja dari tekstil berkualiti tnggi, tapi juga terhad dalam jumlah dikeluarkan untuk memastikan setiap pemakai FARRALY tampil dengan gaya eksklusif.

Butik FARRALY yang akan dibuka di Johor Bahru, akan menampilkan seleksi elegan, anggun dan glamer dengan barisan busana berkonsepkan berani, urban dan kotemporari, sambil mengekalkan ciri-ciri keTimuran dalam pengayaan.

Majlis pembukaan dan pelancaran butik FARRALY akan diserikan kehadiran dan celoteh artis jemputan Nana Mahazan serta persembahan dari artis baru yang kian popular, Irfan Harris.

1000 ‘goodie bag’ EKSKLUSIF akan diberikan pada tetamu yang hadir, manakala 100 pembeli terawal akan mendapat hadiah misteri sambil dijamu menu istimewa dari lebh 10 jenis hidangan.

Belanja serendah RM 199 akan melayakkan pembeli berpeluang untuk menyertai cabutan bertuah dengan hadiah bernilai RM 10,000.

Butik FARRALY terletak di No.2, Jalan Padi Emas 1/5, Uda Business Centre, Bandar Baru Uda, 81200 Johor Bahru, Johor.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Konsert Mr. Big Live in Malaysia 2017

HBO COMEDY Series Vice Principals, Starring Danny Mcbride & Walton Goggins,