in , ,

Berita Gembira dari LEGOLAND® Malaysia Resort Sempena Ulangtahun Ke-10

LEGOLAND® Malaysia Resort menjemput tetamu untuk meraikan ulang tahun ke-10nya dengan barisan aktiviti baharu dan dipertingkatkan yang menarik. Apa yang terkini di Legoland? Nah! Baca artikel ini sampai habis!

Para tetamu juga boleh berharap untuk membina lebih banyak kenangan berharga bersama rakan-rakan dan keluarga dengan aktiviti hebat selama sebulan terutamanya untuk perayaan yang penting ini.

“Menjadi yang pertama seumpamanya di Asia, LEGOLAND Malaysia Resort tidak pernah berhenti menawarkan pengalaman segar, menyeronokkan, menghiburkan dan pendidikan selama 10 tahun yang lalu. Kami akan terus membina semangat dan komitmen kami untuk menyediakan tetamu kami pengalaman yang benar-benar unik itu hanya terdapat di LEGOLAND,” kata CS Lim, Pengarah Bahagian di LEGOLAND Malaysia Resort.

Legoland Malaysia Resort 10Th Anniversary

Beliau menambah, “Kami ingin mengambil peluang ini untuk merakamkan ucapan terima kasih yang tulus kepada tetamu, rakan kongsi dan kerajaan atas sokongan tidak berbelah bahagi yang ditunjukkan. Kami akan terus mencabar sempadan kami dengan tawaran baharu yang sangat bernilai dan membawa tetamu kami pengalaman baharu pada setiap kunjungan.”

LEGOLAND Malaysia Resort berdedikasi untuk menyediakan destinasi percutian sehenti untuk rakan dan keluarga dengan membawa mereka bersama untuk pengalaman berbeza dengan setiap lawatan. Selain festival dan aktiviti tahunan yang digemari ramai, tetamu boleh menantikan siri peningkatan untuk tahun 2023 dan seterusnya.

• MINILAND Berlorek – Para tetamu boleh berjalan-jalan dengan selesa di bawah rona baharu dengan kipas penyejuk sambil menyemak imbas mercu tanda ikonik binaan LEGO dari Januari 2023 dan seterusnya.

• Bilik-bilik Hotel LEGOLAND yang telah diubah suai dengan Tema Baharu – Rakan-rakan penjelajah yang lain harus menantikan pengalaman bilik bertema baharu yang akan datang yang akan menyertai tawaran semasa PIRATE, KINGDOM, ADVENTURE dan NINJAGO pada suku pertama 2023.

• Karnival Percikan Pertama – Peminat boleh menantikan festival taman air yang pertama untuk persembahan istimewa, aktiviti, cabaran mesra dan banyak lagi sambil menikmati masa yang menyeronokkan pada Pertengahan 2023 di Taman Air LEGOLAND.

• Filem 4D Baru yang Mendebarkan di LEGO Studio – Peminat LEGO bergembira kerana Resort akan membawa pengalaman sinematik yang mengasyikkan ke tahap baharu dengan Filem 4D baharu yang hanya akan tersedia di Studio LEGO sekitar suku ketiga 2023.

Legoland Malaysia Resort Announces Enhancements For 2023 And Beyond At 10Th Anniversary Celebration

Di atas dan seterusnya, LEGOLAND Malaysia Resort akan terus menganjurkan acara perayaan tahunan berskala besar meraikan cuti utama seperti Hari Raya, Tahun Baharu Cina dan banyak lagi.

Pada tahun akan datang, tetamu juga boleh menantikan acara bertemakan LEGO seperti Build the Thrills and Friendship Fest yang terdapat secara unik di LEGOLAND Malaysia Resort.

Sementara itu, untuk sepanjang tahun ini, tetamu boleh melibatkan diri dalam dunia baharu makhluk mitos dengan filem LEGO MYTHICA 4D, Parti Monster Brick-or-Treat yang menyeramkan yang menampilkan filem 4D serba baharu dan Brick-Tacular Holidays yang menakjubkan untuk akhiri tahun dengan penuh semangat.

“Pelaburan dan penambahbaikan ini adalah selaras dengan keutamaan strategik kami untuk menarik kunjungan baharu dan berulang daripada pelancong domestik dan antarabangsa ke LEGOLAND Malaysia Resort. Kami optimistik tentang pemulihan industri dan menyokong penuh rancangan menggiatkan semula pelancongan yang dibangunkan oleh kerajaan bersama kami. peningkatan baharu, aktiviti dan promosi di hadapan,” kata CS.

Mr. Cs Lim, Divisional Director Of Legoland® Malaysia Resort

Untuk memperingati peristiwa penting itu, LEGOLAND Malaysia Resort sedang membina Kek Ulang Tahun LEGO setinggi 12 kaki yang diperbuat daripada lebih daripada 90,000 bata LEGO® DUPLO®. Direka dengan sentuhan bakat Malaysia, Kek Ulang Tahun akan menampilkan bunga Enggang, Wau, dan Bunga Raya dan akan dipamerkan untuk tetamu mulai 26 Ogos dan seterusnya.

Apa Lagi Yang Dijangkakan di Sambutan Ulang Tahun ke-10 LEGOLAND Malaysia Resort

Sebagai tambahan kepada kek LEGO yang hebat, LEGOLAND telah merancang pelbagai aktiviti untuk perayaan besar seperti:

Bina Mozek LEGO DOTS Anda Sendiri:

Bebaskan kreativiti dalaman anda dan cipta mozek yang berani dan berwarna-warni menggunakan LEGO DOTS. Karya agung anda akan dipaparkan di gerai LEGO DOTS kami untuk dinikmati oleh tetamu lain.

Rancangan Hari Lahir Terbaik Pernah:

Fikirkan tentang setiap persembahan yang pernah anda inginkan pada majlis hari jadi anda seperti Pertunjukan Buih, Ekstravaganza Magician, Pengukir Belon Profesional dan persembahan Tarian. LEGOLAND Malaysia akan menghidupkan kesemuanya di resort jadi jangan lepaskan rancangan kegemaran anda.

Bertemu dan menyambut:

Bertemu dan berpesta dengan beberapa watak LEGO kegemaran anda seperti Emmet, Olli The Dragon, Bricky dan Rakan Watak LEGO terbaru kami.

Cabutan Bertuah Ulang Tahun Ke-10

Berpeluang memenangi hadiah bernilai sehingga RM50,000. Untuk peluang memutar Roda Bertuah dan memenangi LEGOLAND Hotel Stay, tiket Hari LEGOLAND, Pas Tahunan LEGOLAND, Set LEGO, dan barangan eksklusif LEGOLAND, tetamu hanya perlu membuat perbelanjaan minimum RM99 di mana-mana kedai runcit di LEGOLAND Malaysia Resort. Cabutan dihoskan setiap Jumaat hingga Ahad dan pada Cuti Umum. Terdapat juga cabutan istimewa sehari sahaja pada hari Khamis

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Noir | 11

Pengasas Noir, Eriyca Baiduri Nafi Kahwin Suami Kerana Duit Semata-Mata

Aizat Amdan 2021 | 12

Aizat Amdan Sah Bergelar Suami, Pilih Mexico Destinasi Bulan Madu