in

ADV: Cara Berkesan Tingkatkan Kesuburan Lelaki

Bagaimana caranya untuk meningkatkan kesuburan lelaki?

Percayakah anda, setiap tahun kesuburan lelaki semakin berkurang. Keupayaan genetic untuk menghasilkan sel sperma yang aktif semakin berkurang. Kenapakah ini terjadi?

Banyak sebab-musababnya, antaranya adalah:

  1. Kesan antioksida pada sel sperma
  2. Ketoksikan daripada ubatan atau pemakanan yang memberi kesan kepada sperma.
  3. Organ reproduktif yang abnormal seperti Varicocele.
  4. Pengawalaturan hormon yang tidak stabil dan bergelora.
  5. Dan Sperma yang abnormal

Sebenarnya, banyak lagi sebab berlakunya ketidaksuburan selain dari perkara di atas. Pernahkah anda terfikir pada zaman 50 an atau 70an setiap pasangan suami isteri tiada masalah untuk hamil atau mengandung. Tetapi pada zaman sekarang amat sukar untuk setiap pasangan memperolehi zuriat.

Screenhunter 01%20Oct.%2023%2010.26 | 4

Seorang rakan online saya iaitu Hafiz Wasa telah mendedahkan rahsia Kesuburan Lelaki. Daripada punca-punca ketidaksuburan sehinggalah jalan penyelesaian kepada meningkatkan kesuburan diperjelaskan satu per satu. Kajian telah menunjukkan 15-20 peratus ketidaksuburan adalah berpunca daripada pasangan lelaki.

Di sini Saudara Hafiz Wasa telah berjaya merungkai bagaimana seorang lelaki dapat meningkatkan kesuburan mereka melalui kaedah semulajadi iaitu secara holistik tanpa bantuan ubat kesuburan sintetik.

Saya berharap anda Jjngan memandang remeh berkaitan kesuburan, kerana kesuburan yang terganggu akan menyebabkan kemandulan dan kemandulan akan membawa kepada krisis emosi dan tekanan mental yang akhirnya membawa kepada keretakkan keharmonian rumah tangga.

Untuk maklumat lanjut bagaimana anda dapat meningkatkan kesuburan dan meningkatkan peratusan kehamilan, terus sahaja ke laman web:
www.lelakisubur.com

Layari sekarang!!!

Cover M | 5

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Tipu Muslihat Jim Carrey dalam Lemony Snicketts

Emillia Contessa Dari Penyanyi Ke Bidang Politik