Vlog Najwa Latif Live in Singapura & Universal Studios Singapore

0

Selepas menyiarkan episod vlog di Anugerah Planet Muzik, Najwa meneruskan legasi vlognya untuk Showcase Live in Singapura yang diadakan di The Joyden Hall part 1, pada hari ini Najwa Latif telah mengupload satu lagi video yang sangat ohsem…

Showcase Live in Singapura turut memberi peluang peminat beramah mesra di sesi Meet & Greet Najwa Latif. Ternyata ramai sekali peminat Najwa yang hadir dan korang boleh dengar apa pendapat peminat Najwa tentang Najwa Latif.

Kata Najwa:

Salam semua, ini adalah vlog sambungan untuk PART 1. I hope you guys enjoy watching the vlog. Maaf kalau saya ada buat silap, salah serta kekurangan sepanjang showcase berlangsung. Apa-apa pun jutaan terima kasih buat RECONSTRUX BOOKING kerana sudi menjemput dan mempercayai bakat saya untuk membuat showcase di Singapura, terima kasih juga kepada Sufyaa kerana menaja pakaian saya, abang-abang musician dan pihak pengurusan dari Malaysia. Tidak lupa kepada semua peminat yang hadir menyaksikan persembahan saya. I love you guys, much love!

Semoga Najwa terus menyiarkan vlog-vlog yang lebih gempak di masa akan datang. Pasti ramai peminatnya tertunggu-tunggu!

PART 1

PART 2

Komen via Facebook

Komen

Share
— 896 Bacaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge