Majlis Tayangan Eksklusif Filem GRAVITY – Sensasi Selebriti

14

Ini adalah hadiah Budiey kepada pembaca setia blog ini! 

Yaaaa! Sekali lagi, Budiey dan Warner Bros. Pictures membawakan kepada anda Majlis Tayangan Eksklusif bulan Oktober. Kali ini kami ingin mengajak anda menonton filem GRAVITY lakonan SANDRA BULLOCK & GEORGE CLOONEY.

Selain dapat menonton beramai-ramai dengan pembaca Blog Budiey.com aka Budieyators di dalam satu dewan, anda juga dapat bersama beberapa orang selebriti terkenal yang dijemput khas untuk memeriahkan acara.

Kalau anda excited untuk hadir, ah-haaa nah! Inilah satu-satunya peluang anda untuk menjadi antara penonton pertama menyaksikan filem penuh aksi thriller di ruang angkasaraya yang terbaru dan Budiey jamin ianya satu pengalaman yang mengujakan! Gittew!

Filem GRAVITY adalah filem aksi yang menampilkan SANDRA BULLOCK GEORGE CLOONEY sebagai angkasawan yang sangat handal ditugaskan untuk satu misi di ruang angkasa yang sangat luas tanpa sempadan. Filem arahan Alfonso Cuarón ini menarik kerana ia menceritakan tentang kisah angkasawan yang tiba-tiba dilanda bencana di mana kapal angkasa mereka tiba-tiba meletop dan tidak berfungsi dengan betul. Penuh dengan babak-babak yang mendebarkan, filem ini pasti membuatkan anda tidak duduk diam!

Poster GRAVITY

Sinopsis Filem GRAVITY :

Academy Award® winners Sandra Bullock (“The Blind Side”) and George Clooney (“Syriana”) star in “Gravity,” a heart-pounding thriller that pulls you into the infinite and unforgiving realm of deep space.  The film was directed by Oscar® nominee Alfonso Cuarón (“Children of Men”).

Bullock plays Dr. Ryan Stone, a brilliant engineer on her first shuttle mission, with veteran astronaut Matt Kowalski (Clooney).  But on a seemingly routine spacewalk, disaster strikes.  The shuttle is destroyed, leaving Stone and Kowalski completely alone—tethered to nothing but each other and spiraling out into the blackness.

The deafening silence tells them they have lost any link to Earth…and any chance for rescue.  As fear turns to panic, every gulp of air eats away at what little oxygen is left.

But the only way home may be to go further out into the terrifying expanse of space.

“Gravity” was written by Alfonso Cuarón & Jonás Cuarón, and produced by Alfonso Cuarón and David Heyman (the “Harry Potter” films).  Chris deFaria, Nikki Penny and Stephen Jones served as executive producers.

The behind-the-scenes team includes multiple Oscar®-nominated director of photography Emmanuel Lubezki (“Children of Men,” “The New World”); production designer Andy Nicholson; editors Alfonso Cuarón and Mark Sanger; and costume designer Jany Temime (the “Harry Potter” films).  The visual effects were handled by Oscar®-nominated visual effects supervisor Tim Webber (“The Dark Knight”).  The music was composed by Steven Price.

Warner Bros. Pictures presents an Esperanto Filmoj/Heyday Films production, an Alfonso Cuarón film, “Gravity.”  Opening beginning October 4, 2013, it will be released in 3D and 2D and IMAX®, and will bedistributed worldwide by Warner Bros. Pictures, a Warner Bros. Entertainment company.

www.gravity-movie.net

Apa yang berlaku seterusnya? Semuanya terjawab bermula 3 Oktober 2013 ini!

Sensasi Selebriti dengan kerjasama Warner Bros. Pictures ingin menghadiahkan 158 keping tiket untuk pembaca yang boleh menghadirkan diri di majlis ini yang akan diadakan pada:

Tarikh:
7 Oktober 2013 (Hari Isnin)

Masa:
8.00 malam

Tempat:
Hall 6, TGV 1Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya, Selangor

Majlis Tayangan Eksklusif GRAVITY

Sebanyak 158 keping tiket perlu dimenangi! Cepat hantar penyertaan anda!

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan yang diberikan serta lengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Majlis Tayangan Eksklusif Filem GRAVITY di TGV 1Utama, Bandar Utama.

Ingat hashtag ini: #GRAVITYwithBudiey

Apa yang korang perlu buat ialah ikuti TIGA langkah ini:

Langkah 1:
Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Majlis Tayangan ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE sekali Facebook ini:  www.facebook.com/WarnerBrosMalaysia

Langkah 2:

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan anda perlu:

  1. Tulis slogan kreatif anda itu pada ruangan komen di entri blog ini.
  2. Hantar slogan itu kepada emel budiey.
  3. Akhir sekali anda WAJIB juga tweet slogan paling kreatif yang anda reka itu di Twitter anda dengan tag @budiey

Sila gunakan hashtag event ini iaitu #GRAVITYwithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: Saya mahu hadir di #GRAVITYwithBudiey kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca tweet tersebut.

Langkah 3:
Sila emelkan slogan anda itu:

Slogan: Saya mahu hadir di #GRAVITYwithBudiey kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:
Nama:
Twitter:
Alamat surat menyurat:
Email:
Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

Gravity

dengan tajuk email:  Majlis Tayangan Eksklusif Filem GRAVITY – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:
5 Oktober 2013

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Warner Bros. Pictures dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 3 Oktober 2013.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/WarnerBrosMalaysia

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Fanpage Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Majlis Tayangan Eksklusif GRAVITY

Majlis Tayangan Eksklusif GRAVITY

Majlis Tayangan Eksklusif Filem GRAVITY - Sensasi Selebriti

Majlis Tayangan Eksklusif Filem GRAVITY - Sensasi Selebriti

Majlis Tayangan Eksklusif GRAVITY

Komen via Facebook

Komen

Share
— 756 Bacaan

14 Comments

  1. Awan says:

    Saya mahu hadir di #GRAVITYwithBudiey kerana filem sci-fiction menjadi keunikan, pengembaraan di angkasa yang mengujakan, sinopsis menarik penuh debaran.

  2. nana mustafa says:

    Saya mahu hadir di #GravitywithBudiey kerana cerita ini mengisahkan bagaimana mereka meneruskan hidup di angkasa yang belum diterokai oleh manusia dengan kemungkinan ancaman yang penuh 1001 persoalan dan membuat saya berdebar ingin mengetahui kesudahannya.

  3. nana mustafa says:

    Saya mahu hadir di #GravitywithBudiey kerana cerita ini mengisahkan bagaimana mereka meneruskan hidup di angkasa yang belum diterokai oleh manusia dan saya berdebar ingin tahu kesudahannya.

  4. nurrulilmiah says:

    Saya mahu hadir di #GRAVITYwithBudiey kerana saya mahu bersama Sandra Bullock & George Clooney untuk berkongsi mengalami saat-saat mencemaskan dalam misi di ruang angkasa yang pastinya mendebarkan dengan pelbagai kejutan tak terjangka. Sudah tentulah ia dapat direalisasikan dengan pengalaman menarik dan amat mengujakan apabila saya dapat menonton bersama Budiey dan rakan-rakan Budieyators yang lain. Tayangan kali ini pastinya meninggalkan memori yang tidak akan dilupakan!

  5. nurrulilmiah says:

    Saya mahu hadir di #GRAVITYwithBudiey kerana saya mahu berkongsi saat-saat yang mendebarkan bersama Budiey dan rakan-rakan Budieyators yang lain.

  6. nurrulilmiah says:

    Saya mahu hadir di #GRAVITYwithBudiey kerana saya mahu berkongsi pengalaman tidak boleh duduk diam bersama Budiey dan Budieyators

  7. Saya mahu hadir di #GRAVITYwithBudiey kerana saya sangat meminati filem aksi dan sinopsisnya telah mendebarkan hati saya untuk menontonnya.
    Hamimah Hamdan recently posted…Malam Gala Filem Vikingdom bersama Budiey dan KRU StudiosMy Profile

  8. norazlini yusoff says:

    Sandra Bullock & George Clooney hebat beraksi,
    filem aksi suspens penuh inspirasi,
    tayangan #GRAVITYwithBudie semestinya dinanti.
    keterujaan bersama menghayati pengembaraan sensasi.

  9. filem aksi suspens penuh inspirasi,
    #GRAVITYwithBudiey semestinya dinanti.
    keterujaan menghayati pengembaraan sensasi

  10. Saya ingin menonton #GRAVITYwithBudiey kerana saya ingin menjadi angkasawan dan filem berkaitan angkasa sememangnya mengujakan saya..

  11. Saya mahu hadir di #GRAVITYwithbudiey kerana saya ingin menjadi seorang angkasawan dan filem berkaitan dengannya sememang mengujakan

  12. Saya mahu hadir di #GRAVITYwithBudiey kerana mahu rasa sesak nafas tanpa oksigen, tanpa graviti dan bersendiri.

  13. Norelina Sarohim says:

    Saya mahu hadir di #GRAVITYwithBudiey kerana ingin menyaksikan kehebatan lakonan serta gambaran di angkasa lepas.

  14. Budiey says:

    Terima kasih kepada semua yang menyertai peraduan ini. Kpd semua pemenang yang telah terpilih, kita jumpa malam ini ya.

    Love you all!
    Budiey recently posted…Ulasan Filem GRAVITY Lakonan Sandra BullockMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge