Hari pertama. Check in di LCCT Sepang jam 8.55 pagi. Sangat senang sebab ada travel agent dari May Flower yang uruskan segalanya. Kami hanya tinggal masuk buat pemeriksaan imegresen dan masuk dalam flight AK900 aje.

Perjalanan ke Bali mengambil masa selama 4 jam. Kami mendarat 20 minit lebih awal. Syabas kepada Airasia. Now everyone can fly, katanya.












Tags: Blog, Jurnal Budiey
Tags: Blog
Click on the following buttons to share this article with your friends:
Anda ada gossip & gambar terbaru selebriti untuk dikongsi? Hantarkan kepada Budiey sekarang dengan menghantar email: budiey.isma@gmail.com.
Mahu dapatkan ulasan hiburan, gossip selebriti dan foto artis dari Sensasi Selebriti SECARA PERCUMA setiap hari?
Daftarkan email anda [ di sini ]
Baca artikel lain yang berkaitan:Gambar Pemenang Percutian SPA & Isitirehat BALI Tajaan HotlinkGossip Sabhi Saddi Join One Nation Emcees?Foto Stacy di Majlis Ramah Mesra Aidilfitri 2008HOTLINK Sponsor Budiey Melancong Ke Bali Bersama One Nation EmceeVideo & Gambar Percutian Bersama 8TV & Star Cruise LibraGambar Mimi One Nation Emcees Makin KurusGambar Mimi & One Nation Emcees di Konsert Kemuncak Suria FMBudiey di Ruangan Zass Profile SINAR HARIAN Hari IniMimifly One Nation Emcees Seorang Psiko?Gambar Selebriti di Malam Gala Klip 3GP
Entri ini telah diterbitkan
pada Wednesday, October 15th, 2008 pada 7:40 am dan di bawah kategori Blog.
Anda boleh mengikuti komen dan respon pembaca melalui RSS 2.0 feed.
Anda boleh menghantar komen, atau trackback dari laman blog anda.