Budiey nak ucap tahniah kepada Sari Yanti kerana namanya tersenarai dalam Finalis ABP 2008. Tak sangka kan? Masa sidang media pengumuman finalis petang tadi, Sari Yanti yang buat pertama kalinya tersenarai merasa begitu gembira dan berdebar kerana bersaing bersama dengan artis baru yang bukan calang-calang seperti Ayu OIAM, Lisa Surihani, Scha dan Stacy. Semua muka-muka baru yang freshie! Tapi Budiey rasa Sari Yanti ada harapan untuk menang jugak.
Pertama kali juga bertemu setelah beberapa minggu diijabkabulkan, Sari Yanti tampak berseri-seri.

Sari Yanti lega

Happy sangat terpilih

Masih berjiwa remaja walaupun dah kahwin

Bergambar bersama Liyana Jasmay, sama-sama comel!
Tags: Anugerah Bintang Popular, Sari Yanti
Tags: Anugerah Bintang Popular,
Sari Yanti
Click on the following buttons to share this article with your friends:
Anda ada gossip & gambar terbaru selebriti untuk dikongsi? Hantarkan kepada Budiey sekarang dengan menghantar email: budiey.isma@gmail.com.
Mahu dapatkan ulasan hiburan, gossip selebriti dan foto artis dari Sensasi Selebriti SECARA PERCUMA setiap hari?
Daftarkan email anda [ di sini ]
Baca artikel lain yang berkaitan:Gambar Sari Yanti & Anak di Pelancaran Butik Dynas Nursing AttireGambar Anak Sulung Sari Yanti Barr Al AliyGambar Nora Danish BertudungDrama Bersiri Kisah Kaisara Lakonan Sari Yanti dan Wan SharmilaSuria Di Cordoba di Astro PrimaGambar Selebriti di Karpet Merah FFM21Sari Yanti KahwinSenarai 5 Finalis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008Sari Yanti & Eddy Casmady Kahwin 16 Januari IniKeputusan Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2008
Entri ini telah diterbitkan
pada Wednesday, February 18th, 2009 pada 8:23 pm dan di bawah kategori Anugerah Bintang Popular, Sari Yanti.
Anda boleh mengikuti komen dan respon pembaca melalui RSS 2.0 feed.
Anda boleh menghantar komen, atau trackback dari laman blog anda.