Gambar Aksi Panas Aliff Aziz
Gempar satu Malaya bila gambar aksi panas terlampau penyanyi kelahiran Singapura, Aliff Aziz bercium dengan seorang wanita yang tidak dikenali yang jauh lebih tua dari Aliff.
Aliff Aziz telah mengakui gambar-gambar itu adalah dirinya dan dia berasa cukup menyesal dengan apa yang telah terjadi.
“Saya akui yang saya telah melakukan kesilapan yang cukup besar. Sejujurnya, saya berasa amat menyesal dengan apa yang telah terjadi. Memang sukar untuk saya gambarkan betapa menyesalnya saya dengan luahan kata-kata, tetapi saya amat berharap semua pihak yang tersinggung dapat memaafkan saya,” luah Aliff dengan nada cukup kesal.
Apabila ditanya tentang wanita di dalam gambar tersebut, Aliff enggan mengulas lebih lanjut.
“Sebenarnya saya tidak mahu menjelaskan perkara ini secara terperinci kerana saya tidak mahu panjang-panjangkannya. Siapa wanita dalam gambar itu tidak penting. Lagipun saya juga tidak begitu mengingati di mana dan bila gambar ini diambil. Mungkin dua atau tiga bulan lepas. Apa yang pasti ia berlaku di Singapura. Selain itu, saya juga tidak mahu menyalahkan sesiapa dengan penyebaran gambar-gambar itu. Saya tidak mahu cakap sama ada ini adalah sabotaj atau kerana sifat dengki seseorang. Saya yang bertanggungjawab sepenuhnya dengan apa yang terjadi. Sebab itulah, saya benar-benar kesal dan mengharapkan peminat-peminat saya dapat memaafkan diri ini. Sebagai manusia biasa, saya juga tidak terlepas daripada melakukan kesilapan. Insiden ini pasti akan saya ingati sampai bila-bila. Saya akan jadikannya pengajaran dan pastikan perkara sebegini tidak akan berulang. Ini adalah yang pertama dan terakhir. [sumber]

Baca artikel lain yang berkaitan:








September 12th, 2009 at 12:45 am
die xsure sape pmpn tu..
alasan xmunasabah..
nk buat camne nasi da jadi bubur..
September 12th, 2009 at 11:31 am
a’a.2,3 bln lepas. xkan suka2 nk buat mcm tu dgn org yg dia x kenal. aisey.
September 12th, 2009 at 9:12 pm
x payah lh kte nk mnghukum die…
kesian aliff aziz…
semua org pernah mlakukan kesilapan…
sbb kte manusia biase begitu jg dgn aliff aziz…
biarlh org nk bnci aliff aziz…
kte akn tetap menyokong aliff aziz….
September 12th, 2009 at 10:04 pm
Sesiapa nak tengok gambar tue, boleh tengok kat link nie :
http://photoselebriti.com/blog/tag/aliff-aziz-cium-girlfriend/
Bukan saya yang sebar tau. Saya google dan jumpa.
Hehehehehe….
September 13th, 2009 at 11:19 am
singaporean.. takpe..indon pun takpe.. kalau malaysian dah kena masuk longkang
September 18th, 2009 at 9:12 pm
alasan xmnsbah lnsg..dh wat silap bru nk mnta mf..spe2 ley la wt kslpn lbh dsyat pazni..pastu jgn lpe mntk mf taw!!!peace!
September 25th, 2009 at 2:36 am
aliff!!! m stl ur fan!!! i wont betray u!!!
October 1st, 2009 at 10:12 am
alif.. im still ur fan..
itu hidup kamu.. nk wat cam ne..
tp, jgan bwat lagi yer..
please!!
cian peminat!!!
October 7th, 2009 at 4:20 pm
bia la dye.. myb dye seniri x sedar time 2.. lagi pun dye x sengajew..tol x??
October 8th, 2009 at 3:53 pm
haha.. gud jOb.. zman skrg nie mcm2 blaku.. trutama skali artis mentah cm aliff.. brani bt brani la tnggung.. nampak cam Ok je.. p klo bende dh blaku mcm2 pndgn masyarkat thadap kte..
October 28th, 2009 at 2:42 pm
SAYE MINAT ABG ALIF AZIZ
November 4th, 2009 at 6:07 pm
i’m ur fan..
November 6th, 2009 at 3:30 pm
DIA TK BERAPA INGAT NGAN SAPER N BILA? AYAT MCM TU BOLE BAGI ANGGAPAN YG “PERKARA” TU BIASA DILAKUKAN..HAI OBIFIEND..SINGAPOREAN KER..INDONESIAN KER..MALAYSIAN KER..BENDA TUH TETAP TK ELOK…MUGKIN MAKSUD OBIFIEND YG PIHAK DISANA TK AMIK TINDAKAN OR PEMINAT KT SANA TK KISAH…KALO CAMTUH AKU DAH TK MINAT LA BUDAK NIH…KITA ADA KUASA APA…TP KALO DIA BETUL2 INSAF DAN TK BUAT LAGI…ALHAMDULILLAH…TP AKU MMG TK PERNAH BELI PUN PRODUK SENI INDON KER..S’PORE KER…
December 27th, 2009 at 12:25 am
yg salah tetap salah….kpd peminat yg cm sial, x payah la nk bodek2 si aliff tu.. korg mmg dasar gedik r kalu still back up aliff.. islam je lebih.. dosa tetap dosa.. sial.. sib baik org singapore..lantak ko lah..
February 5th, 2010 at 2:13 pm
aliff u a very cute lh…………….i like u………..blh bg email u x……
February 18th, 2010 at 7:06 pm
brsbar bnyak2 aliff tiada sapa tahu bla ALLAH turunkn kta dugaan. mohon lah keampunaan kpda ALLAH.
March 19th, 2010 at 3:58 pm
alaaa….relax la aliff….yg lalu biarlah berlalu…yg penting kta taw apa yg kta ptut buat…tabah aliff aziz…i’m ur fan….penyokong aliff akn sentiasa menyokong aliff….
March 19th, 2010 at 4:01 pm
komen aq sal benda nie….tgk gmbr 2,,,mcm kat club…mesti time 2 aliff mabuk jd x sedar apa dia buat….mmmmm,,,,dosa sgt2….